Selecteer een pagina

Vorig jaar augustus hadden wij bezoek van het accreditatiepanel voor de NVAO-accreditatie van onze Executive en Action Learning MBA’s. Dit omdat in juni van dit jaar de oude accreditaties verlopen.

NVAO | Nederlands - Vlaamse AccreditatieorganisatieDe NVAO is een onderdeel van het ministerie van Onderwijs en accrediteert alle bachelor en masteropleidingen in ons land. De NVAO Accreditatie is een evaluatie van de kwaliteit van opleidingen, zowel procesmatig als inhoudelijk, en geldt als een belangrijke vorm van erkenning. De NVAO heeft onlangs, na rijp beraad, besloten onze MBA programma’s tot en met april 2023 te accrediteren. Wij zijn daar blij mee, vooral ook omdat we op 7 van de 11 standaarden een “goed” scoorden, het resultaat van veel interne initiatieven om de kwaliteit van de MBA programma’s te verhogen.

Onze activiteiten voor de komende jaren zijn erop gericht de andere 4 standaarden ook op “goed” te krijgen en wellicht enkele standaarden op “excellent”.

De Board of Directors van Business School Nederland bedankt bij deze graag ieders bijdrage aan het panelbezoek en de ondersteuning daarvoor en daarna om onze Business School op een positieve manier op de kaart te zetten!

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This