Selecteer een pagina

Action Learning in de MBA

Pionier in het integreren van Action Learning in de academische wereld

Business School Nederland (BSN) is een pionier in het integreren van Action Learning in de academische wereld; Wij zijn één van de eerste en oudste MBA-aanbieders in Nederland. Wij zijn de eerste instelling die Action Learning in management binnen Nederland toepast.

Action Learning projecten

Tijdens de MBA voeren studenten 3 à 4 Action Learning Projecten uit. Sinds de oprichting van Business School Nederland in 1988 zijn er hierdoor tienduizenden Action Learning Projecten over de hele wereld uitgevoerd; in zowel profit als non-profit organisaties, in het MKB en in multinationals. We zijn enorm trots op de prestaties van onze studenten en afgestudeerden door de jaren heen, waaronder studenten die tal van projecten hebben uitgevoerd bij bedrijven zoals Tesla, of één van onze studenten die met zijn onderzoek in Nederland de Tweede Kamer heeft bereikt.

Lees meer

Action Learning Coaches

Tijdens de MBA-studie bestaat een set (klas/groep) uit maximaal 20 personen, en deze set wordt weer opgedeeld in subsets met 4-6 personen uit diverse branches. Studenten komen regelmatig bij elkaar in deze subsets om onder andere aan hun Action Learning projecten te werken. Ze worden hierbij begeleid door hun eigen Action Learning Coach. Onze coaches hebben ruime coachingservaring en hebben allemaal hun MBA bij BSN succesvol afgerond en zijn daarnaast nog extra getraind in de Action learning methodiek.

Hoge ROI door Action Learning projecten

Onze MBA-afgestudeerden claimen dat de studiekosten door de organisatie gemakkelijk zijn terugverdiend. Een aantal van hen spreekt zelfs over rendementen van tienduizenden tot meer dan een miljoen.

Lees meer

“ACTION LEARNING WIL BECOME A WAY OF LIFE!”

Nancy Lodik, MBA student at Business School Netherlands

Share This