Selecteer een pagina

Advies op maat

Wij adviseren jonge tot senior managers, professionals en organisaties bij het kiezen van de juiste managementopleiding.

Al meer dan 30 jaar adviseren wij jonge tot senior managers, professionals en organisaties bij het kiezen van de juiste managementopleiding. Onze ervaring leert dat het belangrijk is om te weten welke studie het beste bij jou, jouw werk en de ambities van jouw organisatie past.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs kijken er naar uit om het programma te vinden dat volledig aansluit bij jouw wensen en/of dat van jouw organisatie.
Lees meer

Maatwerk voor jouw organisatie

Dit levert specifiek maatwerk op. Samen met medestudenten of collega’s wordt gewerkt aan de analyse, de oplossing van de vraagstukken en de implementatie van de oplossing.
Lees meer

Welke MBA past bij mij?

De MBA’s die in Nederland worden aangeboden kunnen grofweg in drie categorieën worden ingedeeld: de universitaire MBA, de Hogeschool MBA en de MBA van BSN met zijn heel specifieke kenmerken.De specificiteit van de BSN MBA’s wordt snel duidelijk in de vergelijkingstabel.
Lees meer

7x meer rendement uit je MBA

Een MBA is een investering in tijd en geld met de potentie van een prachtig rendement. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet bij potentie blijft?
Lees meer

Direct Resultaat (ROI)

Als je een MBA of andere managementopleiding volgt is het rendement belangrijk. Waarom? Omdat je zelf, en ook vaak je organisatie, veel tijd en geld investeert in een opleiding, en investeren zonder rendement een slechte investering is.
Lees meer

Waarin verschillen onze MBA-opleidingen?

Welke MBA het beste bij jou past is afhankelijk van een aantal zaken. Hieronder de verschillen en overeenkomsten tussen onze Action Learning MBA, Executive MBA en (Engelstalige) International Action Learning MBA.​
Lees meer

Financiering

Je wilt een MBA opleiding volgen, maar hebt geen recht meer op de reguliere studiefinanciering? Waar haal je het geld dan vandaan? Speciaal voor jou is het Levenlanglerenkrediet in het leven geroepen. Ook zijn je studiekosten dit jaar nog aftrekbaar bij de belastingdienst. Wat houdt je nog tegen, start dit jaar nog!
Lees meer

Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen studieadviseurs MBA-opleidingen

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This