Selecteer een pagina

Op 14 oktober was het dan eindelijk weer zover: de dag waarop we weer een echt Tractus event konden organiseren. Op het programma stond een leuke middag met: ontmoeting, sportief bezig zijn en lekker eten. En dit alles bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam dat sinds drie jaar door BSN Alumnus Joop Kluin wordt gerund. Reden voor Tractus om een bezoek te brengen aan deze MBA-afgestudeerde met ambitie!

Een bijdrage van Wilco ten Have MBA, BSN Alumnus en Tractus-lid:

Om 14.00 uur werden we hartelijk ontvangen bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam door o.a. Indra Kolmus en Marcel van der Ham, en kregen we een leuke BSN Dopper cadeau. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers hebben we elkaar na lange tijd weer ontmoet, bijgepraat of soms voor het eerst kennisgemaakt als alumni van Business School Nederland (BSN).

BSN Alumnus Wilco ten Have MBAEn de winnaar is…
Ondertussen werden de voorbereidingen getroffen voor een leuke golfmiddag. Ongeveer 9 deelnemers liepen de eerste 9 holes van de golfbaan, verdeeld over 3 flights. Op hole 6 was de neary. Wie het dichtste bij de vlag kwam met afslaan, kon wat winnen! Wilco was de gelukkige en kreeg een lekkere fles wijn cadeau. Gefeliciteerd Wilco!

Afslaan, chippen en putten
De overige 21 deelnemers werden in 3 groepen verdeeld en gingen aan de slag in de golf clinic. Onder leiding van 3 enthousiaste golf pro’s kregen zij uitleg over de basisprincipes zoals grip, stand van de voeten en slagtechniek. Daarna de praktijk met afslaan op de driving range, chippen op de baan en natuurlijk putten op de green. Al met al een leuke en leerzame clinic. Het prachtige weer heeft hier absoluut ook aan bijgedragen!

BSN Alumnus Joop Kluin MBAMeten = weten!
Na de buitenactiviteiten vertelde Joop Kluin kort over zijn MBA-studie bij BSN en de innovatieve activiteiten die worden ontplooid op deze golfbaan. Het golfcentrum is er namelijk niet zomaar een, maar een centrum dat technologische (golf) innovaties nastreeft. Zij zijn dan ook uniek met o.a. hun Trackman Range: een systeem met een radar waarmee je op alle vijftig afslagplaatsen onder meer kunt zien hoe ver, hoe hoog, hoe snel en met welke afwijking je de bal hebt geslagen. Alle data kan vervolgens via een app op een smartphone worden uitgelezen. Zoals Joop dit zo mooi verwoordde: “Meten = weten!”

Daarna werd het barbecue buffet geopend en hebben we lekker gegeten en bijgepraat.

Al met al was het een zeer geslaagd Tractus event dat voor herhaling vatbaar is. We kijken nu al uit naar het volgende event op de agenda. Dank aan de Tractus organisatie en de gastvrijheid van Golfcentrum De Hoge Dijk!

Reacties van andere aanwezige Tractus-leden:

“Een mooi Tractus golf en barbecue event, waar letterlijk action en learning weer centraal stonden. Veel leden hebben in de golf clinic actief geleerd. Het was een energie gevende dag én goed voor het netwerk!” – Frank Mekel MBA

“Het was een zeer geslaagd evenement. Indrukwekkend hoe Joop innovaties introduceert in een betrekkelijk behoudende omgeving van het golf. En ontzettend leuk om met een collega alumnus ervaringen uit te te wisselen tijdens een rondje golf. Guus Goris MBA

“Dit was het meest actieve bedrijfsbezoek ooit. Heerlijk…!” – Adri Fijneman MBA

“Een overvloed aan unieke herinneringen en anekdotes uit de studietijd bij BSN. – Joop van Nierop MBA

“Ik moest helaas de clinic missen, maar wat een heerlijke barbecue en wat een mooie gesprekken aan tafel. Fijn om aan tafel te zitten met onbekenden met toch een gezamenlijke passie. Leuk dat Indra er was, maar jammer dat ik haar zo weinig heb gesproken.” – Erwin Briene MBA

Lees ook:
‘Just another day’ bij KLM’s Operations Control Centre (OCC)
Leden alumnivereniging Tractus bezoeken Havenbedrijf Rotterdam
Exclusief kijkje achter de schermen van het Nationaal Militair Museum voor Tractus-ledenOver Tractus Alumni

Tractus Alumni is dé alumnivereniging van BSN alumni en heeft als doel het faciliteren van lifelong learning. Jaarlijks wordt een aantal evenementen georganiseerd, waaronder exclusieve bedrijfsbezoeken waar onze alumni werkzaam zijn. Het betreft dan bijzondere bedrijven die uitblinken op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulair ondernemen, dé topics van de 21e eeuw.
https://tractusalumni.com/

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This