Selecteer een pagina

Welke herinneringen heb jij aan je tijd bij BSN?

11-06-15-1026bsnEten bij de Prins, dialogen met de docent, de buitenlandreis, je Viva Voce, wandelen over de Burense dijk, het eindfeest in het Kurhaus of is het eerste wat bij jou op komt toch de subsetbijeenkomsten? Iedereen koestert z’n eigen herinneringen aan zijn of haar tijd bij BSN.

Hoe zou het zijn om de medestudenten van toen weer terug te zien in het prachtige Buren? BSN is graag jullie gastvrouw! Meld je met de subset aan via planning@bsn.eu of vraag ons om de meest recente contactgegevens van jouw subset of setleden. Naast het reserveren van een subsetruimte is er ook de mogelijkheid om een hapje te eten.

Kom jij ook?

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This