Selecteer een pagina

Woensdag 3 april hadden we bij BSN een inspirerende update sessie voor onze MBA-alumni over strategisch management.

Collage update sessie Strategisch Management 3 april 2019De aanwezigen waren aangenaam verrast door de vernieuwende inzichten en theorieën op het gebied van strategisch leiderschap, toegelicht door onze docenten Roland Bushoff en Norbert Greveling. De praktische instrumenten om de toekomstbestendigheid van je organisatie inzichtelijk en bespreekbaar te maken vielen erg in de smaak. Veel interesse was er voor het strategisch raamwerk, dat je in staat stelt om holistisch naar je organisatie te kijken. Cruciaal voor leiders, in dit digitale tijdperk. Het smaakte naar meer. Na afloop kregen de deelnemers het boek Strategisch managen in turbulente tijden uitgereikt, geschreven door Norbert en Roland. De kans om een door beiden gesigneerd exemplaar te bemachtigen, lieten de aanwezigen niet onbenut.

Ben je nieuwsgierig naar wat het vernieuwd strategisch leiderschap voor jou en je organisatie kan betekenen? Meld je dan aan voor de kennismakingssessie Fit For the Future op 22 mei in Buren.

Wil je dit boek bestellen? Het boek is voor EUR 39,50 bij ons verkrijgbaar (verzendkosten zijn voor onze rekening). Het enige wat je hoeft te doen is je bestelling mailen naar info@bsn.eu.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This