Selecteer een pagina

“Ik wil dat studenten met een goed gevoel bij ons het pand in Buren verlaten en weer uitkijken naar de volgende bijeenkomst,” zegt Anita Moolhuizen. Zij is studiebegeleider bij de Leergang Management en Leiderschap en vertelt graag hoe de persoonlijke aandacht tot uiting komt bij onze business school.

Anita-Moolhuizen,-studiebegeleider-bij-de-Leergang-Management-en-LeiderschapJe bent geen nummer
“Wanneer je bij ons de Leergang Management en Leiderschap volgt merk je direct dat je geen nummer bent. Bij binnenkomst ontvang je een warm welkom van onze receptioniste, je hebt een vaste studiebegeleider en als je vragen hebt worden deze meestal al op de dag zelf of een dag later beantwoord. Dat is de kracht van een relatief kleine organisatie waar de communicatielijnen kort zijn.”

Vertrouwde en veilige omgeving
“Als studiebegeleider vind ik het belangrijk dat Business School Nederland vertrouwd voelt, als een soort van thuiskomen. Dat zorgt voor binding met studiegenoten, docenten, begeleiders en coaches. Het is namelijk heel belangrijk in onze opleiding dat je je veilig voelt om open te zijn in de groep, zodat je ook daadwerkelijk aan jezelf kunt werken als leider. En dat je tevens in de groep het reilen en zeilen van je organisatie deelt.”

Persoonlijke aandacht
“Ook persoonlijke aandacht draagt bij aan een veilige omgeving. Ik ben een facilitator tussen docent, studenten en BSN. Aan het begin van de lesdag heb ik altijd persoonlijk contact met de studenten en de docent. Tussen de lessen door zorg ik er voor dat ik goed bereikbaar ben voor studenten met vragen. Ook docenten geven op hun beurt persoonlijke aandacht aan studenten. Ze zijn sociaal en leven zich graag in jou en jouw organisatie in om optimaal met je mee te denken. Het is inspirerend als zij jou met hun kennis verder kunnen brengen.”

Lees meer over de Leergang Management en Leiderschap

Lees ook ’10 redenen waarom de Leergang Management en Leiderschap te volgen!”

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze periodieke gratis digitale nieuwsbrief.

Share This