Selecteer een pagina

Blockchain

Toni Sfirtsis

| 27 maart 2019 van 16.00 tot 19.30 uur

WAT KAN DE BLOCKCHAIN VOOR ONS BETEKENEN EN WAAR STAAN WE NU, IS HET EEN HYPE OF EEN DISRUPTIE?

In dit managementthema staan we stil bij de impact die de blockchain heeft en gaat hebben. Voor veel mensen bestaat de blockchain vooral uit crypto-currencies zoals Bitcoin.

De instabiliteit van de waarde wordt gezien als teken van onvolwassenheid van het medium maar ook van de onbruikbaarheid bij het financiële verkeer. Tegelijkertijd wordt er ook gesproken over ‘unbanking’ en de disruptieve werking op de klassieke financiële infrastructuur. Wat zijn de mogelijkheden, wat is mythe en wat is belofte?

Toni Sfirtsis neemt ons mee aan de hand van mogelijke toepassingen, van heel concreet en kleinschalig (micro-grid) tot toepassingen op brancheniveau zoals de gezondheidszorg of de muziekindustrie. Wat zijn de mogelijkheden in de supply-chain met platforms en eco-systemen? Wat moeten we nu met onze organisatiestructuren en managementmodellen en hoe ziet een organisatie er dan uit in de blockchain?

Belangrijke thema’s zijn macht en inclusiviteit, privacy en recht van eigendom, waardecreatie en beloning.

Kosten
Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen EUR 60,-
Elke deelnemer mag 1 gratis introducee meenemen

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)

 

toni sfirtsisToni Sfirtsis

Is een expert op het gebied van Strategic Innovation & Future Leadership (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). Gedurende de afgelopen 20 jaar is hij vooral werkzaam als executive consultant voor diverse organisaties (handel, industrie, financiële en professionele diensten) en heeft hij uitdagingen op het gebied van strategie ontwikkeling en implementatie opgepakt. Toni is een gerenommeerd spreker op internationale fora en een ervaren executive docent.

Share This