Selecteer een pagina

Meer dan 85% van onze klanten is tevreden tot zéér tevreden over onze dienstverlening

Elke twee jaar voert het Cedeo – de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van HR dienstverleners meet en waarborgt – onafhankelijk onderzoek uit naar de waardering van de klanten en opdrachtgevers van Business School Nederland. In het onderzoek worden onze klanten gevraagd hoe ze onze dienstverlening en producten waarderen.

Dean Marcel van der Ham presenteert CEDEO-certificering 2018 voor business schoolEn we kunnen tevreden zijn! Want dat zijn onze klanten en opdrachtgevers ook – met als resultaat dat BSN voor de elfde keer op rij de Cedeo-erkenning achter haar naam mag schrijven. De erkenning krijg je als minimaal 80 procent van je klanten en opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden zijn. Dat zijn onze klanten al 26 jaar onafgebroken, een echte mijlpaal! De erkenning staat daarmee gelijk aan een peer recommendation en daar is BSN als Action Learning opleidingsinstituut uiteraard heel trots op.

Uiteraard is er ruimte voor verbetering, waarvoor het onderzoeksrapport concrete tips geeft. Met die tips en met aanbevelingen gaan we direct aan de slag.

Lees hier meer over al onze verkregen accreditaties en erkenningen >

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This