Selecteer een pagina

Business School Nederland (BSN) en Cambridge College Global (CCG) kondigen met trots de lancering aan van de Master of Science in Finance (MSF) opleiding.

Door de expertise van onze twee internationaal geaccrediteerde business schools te combineren, levert de MSF relevante, moderne en toepasbare vaardigheden voor diegenen die werkzaam zijn in de financiële, verzekerings- of risicobeheersector of deze sectoren willen betreden.

De MSF is een online masteropleiding van 16 maanden met volledige ondersteuning van CCG. Studenten krijgen de kans om contact te maken en te worden begeleid door actieve professionals in de financiële sector en leren wat er wordt vereist van de moderne financiële professional.

Er is over de hele wereld veel vraag naar programma’s zoals de MSF. We zijn erg enthousiast om te zien hoe internationale studenten hiervan kunnen profiteren.
Neem voor meer informatie en advies contact met ons op via +31 (0)344-579054 of international@bsn.eu.

Cambridge College

 

 

 

Over Cambridge College Global
Cambridge College Global (CCG) is de online onderwijsafdeling van het Cambridge College. Zij bouwt voort op de missie om uitstekend academisch, tijdbesparend en kosteneffectief hoger onderwijs te bieden aan een diverse groep van werkende volwassenen voor wie die kansen beperkt of ontzegd worden. In 2021 behoren de online bacheloropleidingen van Cambridge College tot de top drie in New England, op basis van U.S. News & World Report-ranglijsten van de beste online bachelor programma’s en de beste online bachelor programma’s voor veteranen in de natie. De nadrukt ligt hier op het brancherelevant curriculum, de vakdocenten en de ontwikkeling van de soft-skills die werkgevers waarderen, naast de harde vaardigheden die vereist zijn in een verscheidenheid aan loopbanen en beroepen. Cambridge College is een volledig online non-profit instelling, regionaal geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE).

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze periodieke gratis digitale nieuwsbrief.

Share This