Selecteer een pagina

BSN Identity Seminar | It's All About You

met Stedman Graham, Joseph Oubelkas en Charles Ruffolo
Stedman Graham ”Identity Leadership” | Charles Ruffolo ”NetworKing with Identity” | Joseph Oubelkas ”Finding your true Identity” | Remko Harms zanger ”Identity” song

Wat is jouw identiteit?
Volgens Stedman Graham (levenspartner van Oprah Winfrey) staat of valt alles met het (her)kennen van je identiteit. Een sterke identiteit geeft leiders de vrijheid om hun volle potenties te realiseren. Ontwikkel een sterk fundament voor leiderschap binnen jouw organisatie en verwerf de wijsheid die je nodig hebt om maximaal succes te behalen. Ben jij klaar voor leiderschap in de 21e eeuw?

Hoe kun je met je netwerk én identiteit succesvol zijn?
Charles Ruffolo (The NetworKing) stelt dat je met de juiste manier van netwerken alle successen kunt behalen die je maar wilt. Door slim te netwerken kun je zinvolle zakelijke relaties opbouwen en koesteren. Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie jou kent. Of zoals hij stelt: ‘Network your way to success’.

Waar komt jouw innerlijke kracht vandaan?
Iedereen heeft zijn eigen kracht, maar hoe haal je deze kracht in jezelf naar boven? “Als je écht iets wilt bereiken, zal je het bereiken, maar je moet het zelf doen!” – Joseph Oubelkas (auteur van ‘400 brieven van mijn moeder’).

Op 22 juni 2017 tonen Stedman, Charles en Joseph je op een inspirerende manier dat jij, en jij alleen, verantwoordelijk bent voor je eigen succes en dat je zelf bepaalt wat succes is. Zij geven je richtlijnen over hoe je dit succes zelf kunt bereiken, zowel in je werk als ook in je dagelijks leven. Dit doen zij aan de hand van hun ruime ervaring in het bedrijfsleven, het spreken op vele conferenties wereldwijd, het begeleiden van diverse persoonlijke coachingstrajecten en hetgeen zij zelf aan den lijve hebben meegemaakt en doorstaan. Hun presentaties zijn praktisch, ontroerend en zeer motiverend van karakter.

Veel mensen en organisaties zijn zo sterk gefocust op de behoefte van hun omgeving, klant of de acties van de concurrent, dat de omgeving, klant of concurrent steeds sterker het doen en laten van zo’n individu en/of organisatie bepaalt. Voor je het weet is imago (wat de buitenwereld van je vindt) belangrijker dan identiteit (wie/wat je zelf bent of graag wilt zijn).

Het BSN Identity Seminar laat deelnemers zich weer bewust worden van de kracht van hun eigen (organisatie-)identiteit en laat hen de belangrijkste aspecten van deze identiteit terugvinden, namelijk: de drijfveren en dieperliggende kernwaarden. Dit zorgt ervoor dat een individu en/of organisatie trouw blijft aan zichzelf en vanuit die discipline een duidelijke positie naar klanten, concurrenten, stakeholders en de maatschappij inneemt.

Dit bijzondere event draagt niet alleen bij aan een onvergetelijke gebeurtenis, het voegt ook direct waarde toe aan de manier waarop jij je carrière, gezinsleven en (uiteindelijk) gehele leven inricht.


Tijdens deze avond worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je je aanmeldt voor dit event ga je hier automatisch mee akkoord.

Stedman GrahamStedman Graham is voorzitter en CEO van S. Graham & Associates, een management en marketing consulting firma in Chicago dat gespecialiseerd is in bedrijfs- en educatieve markten. Hij is ook oprichter van AAD (voorheen Athletes Against Drugs), een non-profitorganisatie die diensten verleent aan de jeugd en sinds de oprichting ervan in 1985 meer dan 1,5 miljoen dollar heeft ontvangen. Stedman’s missie is om mensen van “volgelingen” te transformeren naar “leiders” en de manier waarop ze denken en leren te veranderen.

Stedman Graham is auteur van diverse zelfhulp en zakelijke gerelateerde boeken, waaronder twee New York Times bestsellers, “You Can Make It Happen” – “A Nine-Step Plan for Success and Teens Can Make It Happen”. Zijn laatste release, “Identity -Your Passport to Success”, staat op de Bestseller-lijst van Wall Street Journal. Graham heeft een online cursus gelanceerd in samenwerking met de Universiteit van Phoenix, gebaseerd op het Nine Step Success Process®, dat de ontwikkeling van identiteitsleiderschap ondersteunt. Stedman is al meer dan 30 jaar levenspartner van Oprah Winfrey en naar eigen zeggen haar grootste steun en toeverlaat.

Joseph OubelkasJoseph Oubelkas, geboren en opgegroeid in het kleine dorpje Raamsdonkveer, in de provincie Brabant, is tot 2004 een succesvolle IT-ingenieur, wanneer zijn leven een bizarre wending krijgt. Hij was op zakenreis naar Marokko, waar hij, zonder bewijsmateriaal of onderzoek, tot tien jaar gevangenisstraf werd veroordeeld voor een daad die hij niet had gepleegd. Joseph heeft een zwaar en onrechtvaardig leven in verschillende gevangenissen beleefd en heeft daar een aantal bijzondere vriendschappen aan overgehouden.

Dit verhaal deelt hij in zijn boek, “400 brieven van mijn moeder”. Sinds de publicatie van het boek in 2011 geeft Joseph lezingen en presentaties voor openbare instellingen, scholen, universiteiten en bedrijven in én buiten Nederland. Hiermee heeft hij tienduizenden mensen geïnspireerd en gemotiveerd. Na deze bestseller is zijn tweede boek, “Health, Love, Freedom”, in 2014 uitgegeven, waarin hij de strijd omschrijft in een vrije, maar sceptische wereld.

Charles D.A. RuffoloCharles D.A. Ruffolo vestigde zich in Nederland, na zijn vertrek uit het Amerikaanse leger. Hij verrijkte het bedrijfsleven met zijn talent als professioneel netwerker. Hij creëerde The NetworKing B.V., een professionele netwerkorganisatie die business dichter bij elkaar brengt en helpt goede en zinvolle zakelijke relaties te koesteren. Ruffolo is een internationale spreker, trainer, moderator en oprichter van de NetworKing Academy en de Giving Back Foundation.

Hij schreef een bestseller over netwerken, Network “Your Way To Success”, Deze is zowel in het Engels en Chinees uitgebracht. Hij heeft het netwerkkaartspel genaamd “Ruffle Shuffle” gemaakt. Vorig jaar is zijn tweede boek ‘Your Wake Up Call’, uw persoonlijke gids voor inspiratie, motivatie en enthousiasme, in het Engels en Nederlands uitgegeven. Charles is 38 jaar getrouwd met Herma.

Maak met het BSN VIP Arrangement persoonlijk kennis met Graham, Oubelkas en Ruffolo, maar ook met onze eregast Jan de Boer MSc (Burgemeester van Buren). Wandel met hen door het pittoreske Buren en schuif samen aan bij het exclusieve diner.

Het VIP-arrangement bestaat uit:

17.30 – 17.50 uur: ontvangst VIP-gasten met koffie/thee en een Burense lekkernij.
17.50 – 18.00 uur: aankomst sprekers en burgemeester
18.00 – 18.25 uur: stadswandeling door het Oranjestadje Buren langs het voormalige weeshuis, de molen ‘De Prins van Oranje’, de St. Lambertus Kerk en het museum ‘Buren & Oranje’, dat gevestigd is in het voormalige stadhuis van Buren. Aansluitend volgt een rondleiding door onze business school.
18.30 – 20.00 uur: gezamenlijk diner in ‘De Raadskamer’
20.15 – 20.30 uur: voorwoord/opening door Burgemeester Jan de Boer en Marcel van der Ham
20.30 – 22.15 uur: start seminar (deelnemers aan het VIP-arrangement hebben speciaal gereserveerde plaatsen)
22.15 – 22.30 uur: ‘Identity’ song met Remko Harms
22.30 – 23.00 uur: meet & greet, mogelijkheid tot aankoop en signeren boek, netwerken én fotomoment

Kosten
Deelname aan het VIP-arrangement bedraagt EUR 295,-
Alumni en studenten betalen EUR 245,-

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK  Buren

LET OP: er zijn nog slechts 9 van de 20 VIP-plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Heb je een vraag over dit arrangement?
Bel naar Sandra Blankenstein 0344-579046 of mail naar info@bsn.eu.

Het standaard arrangement bestaat uit:

19.30 – 20.00 uur: ontvangst met koffie/thee
20.15 – 20.30 uur: voorwoord/opening door Burgemeester Jan de Boer en Marcel van der Ham
20.30 – 22.15 uur: start seminar (deelnemers aan het VIP-arrangement hebben speciaal gereserveerde plaatsen)
22.15 – 22.30 uur: ‘Identity’ song met Remko Harms
22.30 – 23.00 uur: meet & greet, mogelijkheid tot aankoop en signeren boek, netwerken én fotomoment

Kosten
Deelname aan het standaard arrangement bedraagt EUR 79,50
Alumni en studenten betalen EUR 59,50

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK  Buren

Heb je een vraag over dit arrangement?
Bel naar Sandra Blankenstein 0344-579046 of mail naar info@bsn.eu.

Share This