Selecteer een pagina

Met trots introduceert Business School Nederland drie nieuwe inspirerende leerprogramma’s onder het label Fit for the Future. Daarvoor zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met Roland Bushoff en Norbert Greveling, beiden docent bij BSN in het vakgebied strategisch management en jarenlang werkzaam als adviseur op dit gebied bij private bedrijven en (semi-)publieke instellingen.

Business School Nederland lanceert Fit for the Future leerprogramma'sBij elk leerprogramma staat het versterken van de toekomstbestendigheid van organisaties centraal. Een actueel en relevant thema voor leiders van organisaties, gezien de toenemende turbulentie in hun omgeving als gevolg van o.a. verdergaande digitalisering, het streven naar ecologische duurzaamheid en politieke instabiliteit. Hoe vaar je dan een toekomstbestendige koers? Het vraagt in ieder geval om nieuwe competenties bij leiders van organisaties op het gebied van strategisch management die in de Fit for the Future leerprogramma’s aan de orde komen zoals:

– Holistisch kijken naar organisaties door strategische vensters.
– Sturen op aantrekkingskracht en gezondheid als basis voor toekomstig succes.
– Systematische evalueren van keuzes over bouwstenen in strategische aandachtsgebieden.

De drie leerprogramma’s zijn een Masterclass Fit for the Future voor bestuurders en toezichthouders, een Incompany programma Fit for the Future voor (toekomstige) leiders binnen één organisatie en een Post-MBA Fit for the Future waar (toekomstige) leiders van verschillende organisaties zich voor kunnen inschrijven. In alle gevallen investeer je niet alleen in de toekomstbestendigheid van je organisatie, maar ook in die van jezelf. Vanuit de filosofie van een levenlang leren zijn we blij dat we senior managers daarmee op aanvullende manieren kunnen inspireren en ondersteunen dan via onze MBA en DBA trajecten.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This