Selecteer een pagina

Action Learning Academy neemt affiliate-status over
Mooi nieuws: met ingang van 1 januari 2017 heeft Business School Nederland (BSN) de WIAL affiliate-status ondergebracht in de Action Learning Academy (ALA) gevestigd te Hilversum. 

Marcel van der Ham (Dean BSN) en Twan Paes MBA (ALA)Hierdoor krijgt de ontwikkeling van Action Learning in Nederland een nóg grotere inhoudelijke en bredere focus. De Action Learning Academy en BSN werken al jaren intensief samen om de Action Learning-methodiek in Nederland de erkenning te geven die het verdient.

Door deze overdracht kan BSN zich voor 100 procent concentreren op bedrijfskundige masteropleidingen. Door de samenwerking met de ALA kan vanaf nu een doorlopende leerlijn worden aangeboden: van MBO+, HBO, post-HBO tot Master. Als WIAL-affiliate in Nederland zal de Action Learning Academy zich vooral richten op de doorontwikkeling en verdere certificering van Action Learning.

Business School Nederland blijft uiteraard onverminderd toegewijd aan het gebruik van Action Learning in haar programma’s en is met ingang van 1 januari 2017 zelfs partner geworden van WIAL om deze toewijding te onderstrepen.

Lees ook het artikel ‘Twan Paes ontvangt Action Learning award van president WIAL


Meer informatie?
Voor meer informatie over Action Learning of onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.


BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This