Selecteer een pagina

Naast Europese onderscheiding, nu ook wereldwijd kwaliteitskeurmerk toebedeeld aan Business School Nederland

Sinds 2008 publiceert CEO Magazine elk jaar een lijst van onderscheiden business schools en universiteiten op basis van de kwaliteit van hun MBA-opleidingen. Het doet ons grote deugd dat we niet alleen voor het tweede jaar op rij zijn genoemd als Europese ‘Tier One’ business school, maar dit jaar ook de Top 20 van beste wereldwijde business schools binnengekomen zijn: een eervolle 17de plaats.

In totaal beoordeelde het magazine maar liefst 160 MBA-programma’s, waaronder Executive MBA’s en online MBA-opleidingen. De scores werden uitgedeeld op basis van de kwaliteit van de opleidingen, evenals de return on investment (ROI) van de verschillende MBA-aanbieders. Onder meer aspecten als de leeromgeving, grootte van klassen, kosten voor de opleiding, onderwijsmethoden, internationale diversiteit en de man-vrouw verdeling werden onder de loep genomen.

Dean Marcel van der Ham is trots. “Ik ben trots op onze mooie plaats in deze ranking, een plaats die we delen met de Kent State University (VS) en de University of Nottingham (UK). We worden in deze ranking verder direct omgeven door twee absolute topscholen uit Spanje en onder andere de Universiteit van Maastricht, een heel mooi resultaat. Volgend jaar in de top tien? Wie weet, we gaan ons best er voor doen samen met onze fantastische docenten.”

Vorig jaar waren we al verheugd over het toekennen van de status van BSN als Europese Tier One opleiding.

De complete lijst van de CEO Magazine Global MBA Rankings 2017 vind je op de website van het magazine.


Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579046/52 of mail naar info@bsn.eu.


BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt.

Share This