Selecteer een pagina

BSN door combinatie ATHEA-ACBSP op weg naar accreditatie zonder grenzen.

Logo Accreditatie THEA“Deze week ontving BSN officieel bericht dat we de kandidaat-status van THEA verkregen hebben. Dat betekent dat BSN niet alleen een Europese accreditatie achter haar naam heeft staan, maar dat we onze MBA en DBA programma’s vanaf nu door de combinatie ATHEA-ACBSP van een wereldwijde accreditatie kunnen voorzien. Het moge duidelijk zijn dat we zeer verheugd zijn met deze status en gebeurtenis,” aldus Marcel van der Ham, Directeur International en nauw betrokken bij ATHEA en andere accreditaties.

De Raad van Bestuur van THEA is het onafhankelijke accreditatie-orgaan van ATHEA en door de leden van de organisatie gekozen, in overeenstemming met de statuten van ATHEA.

 

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.
BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.
Share This