Selecteer een pagina

BSN trakteert: Gratis studieboeken voor nieuwe inschrijvingen!

Volgend jaar viert Business School Nederland haar dertigste verjaardag! Om alvast in de stemming te komen, hebben we besloten om nu al te trakteren in de vorm van gratis studieboeken.

bsn pakt uit 2017 eventIn 1988 was het zover: toen openden we onze deuren als MBA-aanbieder voor de Nederlandse Manager. Hiermee zijn we de één van de oudste MBA-aanbieders van Nederland.

Hoewel de wereld de afgelopen jaren aanzienlijk is veranderd, zijn onze missie en visie én de kwaliteit van onze opleidingen hetzelfde gebleven. Dat vraagt om een feestje!

Hoewel onze verjaardag nog een tijdje op zich laat wachten, hebben we besloten om tóch alvast te trakteren. Iedereen die zich inschrijft voor de Executive MBA of de Action Learning MBA, startdatum 21 september, krijgt van ons alle studieboeken cadeau!

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Sandra Blankenstein via 0344-579046 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This