Selecteer een pagina

Tractus

Hét Alumni Netwerk van BSN

Het doel van het Alumni netwerk Tractus is Lifelong Action Learning 

Ruim 1.800 managers, professionals en directeuren in Nederland hebben bij Business School Nederland (BSN) de MBA behaald. Jaarlijks komen er in Nederland zo’n 100 nieuwe alumni bij. Deze alumni zijn werkzaam binnen verschillende branches en disciplines en daarmee een interessante bron om kennis mee te delen en tot nieuwe inzichten te komen.

Internationaal
Het Nederlandse alumninetwerk maakt onderdeel uit van ons internationale alumninetwerk met anno 2019 ruim 5000 alumni, verspreid over meer dan 65 landen.

Organisatie
Tractus, een nog relatief jonge vereniging, bouwt fors aan haar alumniactiviteiten. Jaarlijks worden 8 interessante workshops en lezingen aangeboden over onderwerpen die trending topic zijn in bedrijven en organisaties. Daarnaast worden regelmatig bedrijven bezocht die tot de beste/ meest interessante van Nederland behoren. We kijken achter de schermen, horen de uitdagingen, denken mee over kansen en bedreigingen. Energietransitie, duurzaamheid, digitale transitie, robotica, AI, blockchains en IOT staan hier vaak centraal. Naast het faciliteren van leren biedt de vereniging, aangevuld met onze Internationale alumni, een wereldwijd netwerk van gepassioneerde Action Learners aan.

Aanmelden als lid
Het lidmaatschap kost EUR 95,- (BTW-vrij) per jaar. Op www.tractusalumni.com kun je je aanmelden met LinkedIn, Facebook of je email adres. Na aanmelding verifieert BSN of je BSN Alumnus/Alumna bent, waarna je wordt toegelaten tot het digitale platform van Tractus en je je kunt aanmelden voor alumni events. Maak je liever alleen gebruik van het digitale platform, dan bedraagt het lidmaatschap EUR 30,- (BTW-vrij) per jaar.

Meld je nu hier aan bij het Tractus Alumni netwerk.

“Ik hoopte door de MBA ook de generatiekloof met mijn kinderen te verkleinen. Ik ben er best trots op dat dat gelukt is.” Elfi van der Valk – juist, van het Van der Valk-imperium – rondde haar Executive MBA bij Business School Nederland af met een 8,3 voor haar dissertation. Het begin van een geheel nieuw Van der Valk-concept voor Hotel Tiel, dat er volgens Elfi zonder haar MBA niet was gekomen. Bekijk het video-interview met Elfi…

Elfi van der Valk MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This