Selecteer een pagina

Docenten

Onze docenten, specialisten binnen hun vakgebied

De door ons gebruikte leermethode van Action Learning vraagt om docenten met een combinatie van ruime management- en consultancyervaring, vakdeskundigheid en leservaring.

Inmiddels hebben wij wereldwijd een indrukwekkende faculty van ruim 80 deskundigen om ons heen verzameld. Voor de Nederlandse programma’s zetten we uitsluitend Nederlandse en Vlaamse facultyleden in. Hieronder stelt een aantal docenten zich voor, zodat een beeld ontstaat van hun deskundigheid en brede oriëntatie.

Bartjan Pennink

Bartjan Pennink

Research Methodologie

Bartjan is a tutor in Research Methodology for Business School Netherlands (BSN). Besides that he also is a supervisor for students in writing a masterthesis for BSN and a supervisor for students in BSN’s DBA programme.
Lees verder
.

Corné van Hest

Corné van Hest

Human Resource Management en Managementvaardigheden

Sinds 2002 is Corné verbonden aan Business School Nederland. Eerst als docent en daarna als internal examiner (begeleider en beoordelen afstuderen). Vanaf 2017 is Corné daarnaast lid van BSN’s examencommissie.
Lees verder.

Edger Gubbels

Edger Gubbels

Human Resource Management en Managementvaardigheden

Hij is sinds 2005 verbonden aan de Business School Nederland. Eerst als external (externe beoordelaar dissertations), sinds 2007 als docent HRM, Managementvaardigheden en als internal (begeleider afstuderenden).
Lees verder
.

Guus Goris

Guus Goris

Action Learning Coach

Guus is Action Learning Coach bij BSN. Hij begeleidt en coacht studenten gedurende hun MBA opleiding. Tijdens de kennismakingssessie over Action Learning laat hij deelnemers ervaren wat Action Learning inhoudt en hoe deze methode jou en jouw organisatie tijdens de MBA opleiding helpt.
Lees verder

Hans van Buijten

Hans van Buijten

Action Learning Coach

Hans Hans heeft in 2000 bij Business School Nederland de Action Learning Executive MBA succesvol afgerond. Sinds 2012 is hij actief als Action Learning Coach bij onze business school en begeleidt hij inmiddels zijn vijfde subset. Ook is hij hoofddocent voor de trainingen Action Learning Fundamentals en Qualified Action Learning Coach.
Lees meer

Hinrich Slobbe

Hinrich Slobbe

Financieel Management

Sinds 1995 is Hinrich docent Financieel Management bij BSN en geeft hij invulling aan onze themadag ‘Risk Management’. Didactiek die soms een beetje pijn doet, maar altijd met humor. In 2014 is hij benoemd tot Associate Professor Financieel Management.
Lees verder

Susan Marcussen

Susan Marcussen

Financieel Management & Corporate Finance

Susan verzorgt als docent Financieel Management voor de Business School Nederland trainingen met als doel professionals enthousiast te maken over de taal van de getallen. Ze is een ervaren Register Controller met meer dan 20 jaar bedrijfservaring en een voorliefde voor opleiding en ontwikkeling. Haar trainingen kenmerken zich door de praktische toepasbaarheid van financiële concepten.
Lees meer

Maarten Kuiper

Maarten Kuiper

Informatie Management

Maarten is sinds 2015 docent Informatie Management bij Business School Nederland. Vanuit adviesbureau New Nodes helpt hij organisaties met het benutten van de mogelijkheden van digitale technologie. Afhankelijk van de opgave doet hij dit als adviseur, projectmanager of interimmanager.
Lees verder

Dirk Dekker

Dirk Dekker

Informatie Management

Dirk is sinds 1996 docent Informatie Management bij Business School Nederland. Sinds 2012 helpt Dirk, vanuit bureau Wielinq (circa 25 adviseurs), organisaties bij het verwezenlijken van hun digitale ambities of juist het oplossen van de hun knelpunten op dit vlak.
Lees verder

Jan de Leeuw

Jan de Leeuw

Ethiek en MVO

Jan is vanaf 2018 docent Ethiek en MVO bij Business School Nederland. Daarnaast is hij opleider, auteur en adviseur. Hij is (mede)eigenaar van Tekstburo De Leeuw & Partners VOF (TDL). Kernactiviteit van dit bedrijf is het opleiden en ontwikkelen van leermiddelen op het gebied van ethiek, MVO, sportbusiness & ethiek, levensbeschouwing en de sportwereld. In de afgelopen decennia verzorgde Jan de Leeuw meer dan tweehonderd publicaties waaronder 135 boeken.
Lees verder

Natasha van Dalen

Natasha van Dalen

Managementvaardigheden

Natasha studeerde o.a. Bedrijfspsychologie aan de Rhodes University, Grahamstown in Zuid-Afrika. In Nederland behaalde zij onder meer een master Advanced Change Management.
Lees verder

Koen Litjens

Koen Litjens

Managementvaardigheden en Verandermanagement

Koen is sinds 2014 verbonden als docent bij Business School Nederland. Hoewel zijn achtergrond als werktuigbouwkundige en bedrijfskundige zijn eerste 10 jaar van zijn loopbaan domineerde, is hij in 1999 begonnen als Verander Consultant en trainer/coach bij diverse bedrijven.
Lees verder
Norbert Greveling

Norbert Greveling

Strategisch Management

Norbert is sinds 2013 verbonden aan BSN en geeft les in het vakgebied Strategisch Management, o.a. in het DBA-programma in China, de Mini MBA en de Fit For the Future programma’s, die gericht zijn op het versterken van toekomstbestendigheid van bedrijven en instellingen.
Lees verder

Paul Turken

Paul Turken

Strategisch en Marketing Management

Paul is vanaf de oprichting van BSN in 1988 verbonden aan onze business school als associate professor en doceert Strategisch Marketing Management. Ook is hij is een onafhankelijk senior consultant en treedt hij op als gastspreker bij Nijenrode en Erasmus Universiteit.
Lees verder

Pieter de Vries

Pieter de Vries

Strategisch en Marketing Management

Pieter is sinds 1998 verbonden aan Business School Nederland als docent Strategisch en Marketing Management, onder ander op het gebied van Business-Refreshment. Naast zijn docentfunctie begeleidt hij in het bedrijfsleven de laatste 20 jaar CEO’s en DGA’s als business coach en fusie en overname adviseur.
Lees verder

Toni Sfirtsis

Toni Sfirtsis

Strategisch, Marketing en Innovatie Management

Prof. dr. Toni Sfirtsis is expert op het gebied van Strategic Innovation & Future Leadership (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). De afgelopen 25 jaar werkte hij vooral als executive consultant voor nationale en internationale organisaties in uiteenlopende sectoren. Hij pakt daarbij uitdagingen aan op het terrein van innovatie, strategieontwikkeling en implementatie.
Lees verder

Roland Bushoff

Roland Bushoff

Strategisch Management

Ir. Roland Bushoff heeft meer dan 25 jaar ervaring als managementconsultant in de financiële sector. Sinds de jaren 90 is hij werkzaam als docent Strategisch Management bij Business School Nederland, waar hij in 2012 is benoemd tot Associate Professor.
Lees verder

Peter de Roode

Peter de Roode

Managementvaardigheden

Peter verzorgt binnen de MBA-opleidingen van BSN diverse vakken zoals: Strategisch HRM, HR Analytics, Verandermanagement, Persoonlijk Leiderschap en Cultuur & Organisatie. Door zijn docentschap met adviseurswerk te combineren verbindt hij theorie en praktijk.
Lees verder
.

Radha Jethu

Radha Jethu

Internationaal Management

Radha is sinds 2017 docent International Management bij onze business school en geeft ook gastcolleges op buitenlandse universiteiten op het gebied van International Business. Daarnaast is ze hoogleraar aan Wageningen University & Research en consultant International Business.
Lees verder

Rogier de Jong

Rogier de Jong

Managementvaardigheden en China-specialist

Rogier is aan Business School Nederland verbonden als Action Learning Coach, docent Managementvaardigheden en China-specialist. Hij woonde en werkte geruime tijd in Azië.
Lees verder

Toine van den Heuvel

Toine van den Heuvel

Operations Management

Toine is sinds 2002 verbonden aan BSN als docent Operations Management. Met meer dan 20 jaar ervaring in management consultancy en leiderschapsrollen bij grote marktleiders, waaronder Operationeel Directeur bij General Electric TIP. GE is Toine een autoriteit in zijn vakgebied.
Lees verder

Hugo Hendriks

Hugo Hendriks

Operations Management

Sinds 2017 is Hugo verbonden aan Business School Nederland als docent Operations Management. Door zijn ruime managementervaring in diverse sectoren (consultancy, corporate industry, overheid, hoger onderwijs, zorg en zakelijke dienstverlening) is Hugo heel goed in staat om de theorie te vertalen naar de praktijksituatie van elke student.
Lees verder

Tjalling Palmbergen

Tjalling Palmbergen

Financieel Management

Tjalling is sinds 2000 Interim Manager, Trainer en Consultant bij Palmbergen Zakelijke Dienstverlening. Zijn praktijkgerichte trainingen zijn gericht op financieel management en hebben raakvlakken met management informatieverwerking en de administratieve organisatie.
Lees verder

Vijayender Nalla

Vijayender Nalla

Food Security

Vijayender has been working in the Food & Agribusiness value chains for more than ten years now with another ten years of prior experience in general supply chain management.
Read more

Overzicht docenten per vakgebied

MBA-opleidingen

Financieel Management
De heer drs. H.C.A. Slobbe | H.C.A. Slobbe Holding B.V.
Mevrouw S. Marcussen – Geelen | Finance for Non-Financials
De heer drs. T. Palmbergen | Palmbergen Zakelijke Dienstverlening

Human Resource Management
De heer drs. G.E. Gubbels MSM | Edger Gubbels en Partners
De heer C.J.P. van Hest MBA | Elucidate B.V.
Mevrouw dr. I.R. Kolkhuis Tanke | Kolkhuis Tanke/duurzaam leren in organisaties

Informatie Management
De heer drs. ing. D.P. Dekker | Wielinq
De heer A.J. Geurts MSc. MBA | Verder International B.V.
De heer drs. ing. M. Kuiper | New Nodes

Marketing Management
De heer prof. dr. M. Sfirtsis | BRIL Innovatie
De heer drs. P.C.M. Turken | Capital Positioning
De heer mr. P.J. de Vries | Business-Refreshment
De heer M. Vekemans | Nash

Strategisch Management
De heer ir. R. Bushoff | Voogt Pijl & Partners
De heer dr. ir. N.J.W. Greveling | Business Fit-ality
De heer prof. dr. M. Sfirtsis | BRIL Innovatie
De heer drs. P.C.M. Turken | Capital Positioning
De heer mr. P.J. de Vries | Business-Refreshment

Internationaal Management
De heer drs. J.P.H.M. de Bie | Berenschot
Mevrouw mr. dr. A. Jethu – Ramsoedh | TMO Fashion Business School

Operations Management
De heer ir. T.H. Hendriks MBA | Hendriks Advies!
De heer drs. A.P.M. van den Heuvel | National Flooring Equipment
De heer drs. C.J. Hoogendijk | Panoptics

Research Methodologie
De heer prof. dr. A. Kil | Nyenrode Business Universiteit
De heer dr. B.J.W. Pennink | Faculteit Economie en Bedrijfskunde RuG
De heer prof. Dr. R. Blomme | Nyenrode Business Universiteit
De heer G. Bruinsma | Universiteit van Twente

Korte opleidingen

Action Learning
De heer H.M. van Buijten MBA | Connected Action Learning
De heer ing. A.A.J. Goris MBA | Connected Action Learning

Appreciative Inquiry
De heer drs. C.J. Hoogendijk | Panoptics

Innovatie Management
De heer J. Broekman | BRIL Innovatie
De heer C. van Dyck MBA | BRIL Innovatie
Mevrouw drs. ir. C. Kuiper RC EMFC | The Effectual Catalyst
De heer prof. dr. M. Sfirtsis​ | BRIL Innovatie

Leiderschap en Managementvaardigheden
De heer T. Biemans | Twan Biemans Training, Coaching & Advies
Mevrouw drs. N. van Dalen MCM | Natasha van Dalen Management Consultants
De heer drs. G.E. Gubbels MSM | Edger Gubbels en Partners
Mevrouw G. Hertoghs MBA | Subconscious Impact BV
De heer K. Litjens | BioTens VOF
Mevrouw S. Kaat | Systemisch Advies
Mevrouw M. van Laar | Marieke van Laar Training
Mevrouw S. Richardson | Partner at Spark for Growth/PWN Global Ambassador
De heer P. de Roode | De Roode Advies & Consultancy

Smartreading
De heer P. van der Velde | Global Edutainment B.V.

Verandermanagement
De heer L. Donners | Kiesraad/ The Electoral Council of the Netherlands
De heer dr. J. Kampen | Van de Bunt adviseurs
De heer dr. M.L.M. de Vaan | Van de Bunt adviseur

Ethiek en MVO
De heer J. de Leeuw | Tekstburo De Leeuw & Partners VOF

Juridische Aspecten van Management
Mevrouw I. Daoudi | Hogeschool van Amsterdam

Organisatiekunde
De heer W. Egberink | Van Beekveld en Terpstra Organisatieadviesbureau

Action Learning Coaches

Mevrouw A. Beijer MBA | Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
De heer E. Beaart MBA | Leiderschap is Core Business
De heer dr. M. Bloemendal MBA | NIHS
De heer P. Bosma MBA | Roessingh Centrum voor Revalidatie
De heer E. Bout | City of Amsterdam
De heer H. Boutahar MBA | Rabobank KYC NL
De heer H.M. van Buijten MBA | Connected Action Learning
De heer L. van Eekeren MBA | Buro Kwadraat B.V.
De heer ing. A.A.J. Goris MBA | Connected Action Learning
De heer M.J.A. van Hoeij MBA | Driessen Groep
De heer E. ten Hove MBA | Samen Veilig Midden-Nederland
De heer drs. H.G.A. Lansink MBA | Rietveld Lyceum
De heer ing. W.N. Looije MBA | De Haagse Hogeschool
H. Meertens MBA | Atos
De heer R.K. van Marrum MBA | Abbvie
De heer J. van Nierop MBA | Van Nierop Management & Advies
De heer J. Peeters MBA | VVV Nederland
De heer M. van der Pol MBA | International Card Services
Mevrouw C. Postma MBA | De Hartekamp Groep
De heer G.J. Schop MBA | Bedrijfskunde Opleiding Utrecht
De heer C. van der Veen MBA | Edubeter
De heer B. van Veldhuizen MBA | Partner 5XO
De heer B. van de Woerdt MBA | Immunologic a WellMed company
Mevrouw A. van Zuijlen MBA | Noorderzorg

Associate Professoren

De heer ir. R. Bushoff | Voogt Pijl & Partners
De heer drs. H.C.A. Slobbe | H.C.A. Slobbe Holding B.V.
De heer drs. P.C.M. Turken | Capital Positioning

Pierre Strydom | Pro Act Leader Solutions
Dr. Ayotunde Adebayo
Dr. Billy Coop | Future Think
Dr. Marinus Leibold
Dr. Henry Grimbeek | Shared Services Investment
Dr. Herman van Niekerk | University of Phoenix

Share This