Selecteer een pagina

Guus Goris

Action Learning Coach

Guus Goris heeft een achtergrond in de IT branche in allerlei commerciële en directiefuncties. Sinds 2002 verdiept Guus zich in coaching. Met name omdat coaching de kunst van het stellen van die ene vraag is, die voor een veranderend inzicht zorgt.

 In 2018 is hij samen met een andere BSN alumnus het bedrijf ‘Connected Action Learning VOF’ gestart. ‘Connected Action Learning VOF’ begeleidt teams binnen organisaties bij het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen voor actuele uitdagingen die in deze turbulente wereld spelen. Dit doen zij door het toepassen van de Action Learning methode.

Guus is Action Learning Coach bij Business School Nederland. Hij begeleidt en coacht studenten gedurende hun MBA opleiding. Tijdens de kennismakingssessie over Action Learning laat hij deelnemers ervaren wat Action Learning inhoudt en hoe deze methode jou en jouw organisatie tijdens de MBA opleiding helpt. Guus is ook Action Learning docent bij de trainingen Action Learning Fundamentals en Qualified Action Learning Coach.

Share This