Selecteer een pagina

Jan de Leeuw

Docent Ethiek en MVO

Jan is vanaf 2018 docent Ethiek en MVO bij Business School Nederland. Daarnaast is hij opleider, auteur en adviseur. Hij is (mede)eigenaar van Tekstburo De Leeuw & Partners VOF (TDL). Kernactiviteit van dit bedrijf is het opleiden en ontwikkelen van leermiddelen op het gebied van ethiek, MVO, sportbusiness & ethiek, levensbeschouwing en de sportwereld.

Opdrachtgevers waar Jan voor werkt zijn onder andere onze business school, SOMT University of Physiotherapy, uitgeverij Arko Sports Media, uitgeverij Damon en uitgeverij Damon Educatief.

Sinds 2019 is Jan bestuurslid Marketing, PR en communicatie van Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught. In de afgelopen decennia verzorgde hij meer dan tweehonderd publicaties waaronder 135 boeken. Hij publiceert met regelmaat op sportsites: www.sportnext.nl, www.sportknowhowxl.nl, www.sportenstrategie.nl, www.sportgeschiedenis.nl en www.sponsorreport.nl.

Van 1986 tot 2018 werkte Jan bij Fontys Hogescholen in het hoger beroepsonderwijs bij de lerarenopleidingen en de opleidingen SPECO en Johan Cruyff Academy. Hij was in 2008 winnaar van de Fontys Kennisprijs en is erelid van de Businessclub Vrienden Van SPECO (BVVS).

Share This