Selecteer een pagina

Peter van der Geer

Docent Leiderschap in debat en dialoog

De tijd van monologen houden is voorbij. Sterker nog, goede leiders zijn vooral gespreksleiders. Als leiders de finesses kennen van debat en dialoog krijgen hun organisaties meer lef, meer draagvlak en meer succes. Daarom verzorgt Peter van der Geer sinds enige jaren bij Business School Nederland, binnen de Executive en Action Learning MBA, het onderdeel ‘Leiderschap in debat en dialoog’. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij een door de wol geverfde gespreksleider, die voor jou zowel het debat als de dialoog zoekt.

Peter is de eerste deelnemer aan het Wereldkampioenschap Debatteren voor Universiteiten (WUDC of Worlds), het grootste debattoernooi ter wereld, dat sinds 1981 jaarlijks georganiseerd rond de jaarwisseling. Hij deed mee om grenzen te verleggen, niet om nummer 1 te worden. Zijn persoonlijke missie is om geweldige interactie te creëren waar mensen samenkomen. Jaarlijks geeft Peter meer dan 200 interactieve lezingen over beïnvloeden, overtuigen, debat en dialoog voor 50 tot 500 man. Daarnaast treedt hij als gespreksleider op bij bijeenkomsten, team meetings, werkconferenties en congressen. Ook is hij een 1 op 1 sparringpartner voor veel leidinggevenden en coacht hij toppolitici. Onder zijn klanten rekent hij Huawei, Shell, Amsterdam UMC, brancheorganisaties en overheden.

Peter is oprichter en partner bij Debat.NL, een organisatie die gespecialiseerd is in het trainen en coachen van professionals en het organiseren en leiden van debatten en dialogen. Debat.NL helpt individuen merkbaar aan meer overtuigingskracht en organisatie meetbaar aan meer impact. Peter is (co)auteur van onder andere ‘Prachtige bijeenkomsten’, ‘Overtuigend debatteren’, ‘De gespreksleider’, ‘De kunst van het debat’ en ‘Hoe vang ik een rat?’.’ Met zijn boeken verscheen hij meerdere malen in de Managementboek top 100 . Op TV stond Peter aan de basis van het programma ‘Het Lagerhuis’ (VARA) en was hij betrokken bij de organisatie van ‘De Nacht van het Debat’ en talrijke debattoernooien in zowel Nederland als België.

Share This