Selecteer een pagina

Radha Jethu-Ramsoedh

Docent International Management

Radha Jethu-Ramsoedh is sinds 2017 docent International Management. Daarnaast is ze verbonden als hoogleraar aan Wageningen University & Research en lid van het management team van The Amsterdam Fashion Academy (onderdeel van Luiss University Rome). 

Naast dat ze lesgeeft in Nederland geeft ze ook gastcolleges op buitenlandse universiteiten op het gebied van International Business en werkt ze als consultant International Business. 

Radha studeerde rechten en is zelfs doctor in de rechten. In de jaren 90 werkte ze bij een internationale verzekeringsmaatschappij en gaf trainingen aan het bank- en verzekeringswezen voor het Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf, een opleidings- en exameninstituut voor de financiële sector. Het is beter bekend onder de naam NIBE-SVV.

Verder is ze (co-) auteur van twee publicaties; ‘International Ondernemen’ en de Engelstaligen editie ‘International Business’, uitgegeven door Noordhoff en ‘Textile Labelling: A concern for the European Union?’ uitgeven door Ipskamp Printing.

Share This