Selecteer een pagina

Toni Sfirtsis

Docent Strategisch, Marketing en Innovatie Management

Prof. dr. Toni Sfirtsis is expert op het gebied van Strategic Innovation & Future Leadership (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). De afgelopen 25 jaar werkte hij vooral als executive consultant voor nationale en internationale organisaties in uiteenlopende sectoren.

Toni pakt uitdagingen aan op het terrein van innovatie, strategieontwikkeling en implementatie. Met als onderliggende vraag: hoe blijf je als organisatie relevant voor je belangrijkste stakeholders, nu en in de toekomst? Of, anders gesteld: hoe verhoog je je innovatief vermogen?

Toni is een gerenommeerd spreker op internationale fora en een ervaren executive docent. Hij is sinds 2009 verbonden aan BSN als docent Strategisch, Marketing en Innovatie Management. Daarnaast is hij als Academic Director verbonden aan TIAS school voor Business and Society.
Tevens is hij partner van BRIL Innovatie, een bureau wat klanten helpt om nu en in de toekomst relevant te zijn en te blijven.

Kenmerkend is Toni zijn onderscheidende visie op innovatie: hij ziet innoveren als een kerncompetentie van organisaties en stelt dat het in essentie een veranderkundig proces is, geen project. Zijn motto: innoveren = leren = veranderen.

Share This