Selecteer een pagina

Onze Studenten

Ondernemende managers

 

Onze studenten zijn ondernemende managers uit en werkzaam in verschillende branches.

Inmiddels zijn zo’n 6,000 studenten naar Oranjestad Buren gekomen om één van de vele Action Learning programma’s te volgen die bijdragen tot een volgende carrièrestap en meer dan dat. Ook in persoonlijk opzicht betekenen onze opleidingen een stap vooruit in termen van zelfverwezenlijking en ontplooiing. De Action Learning opleidingen hebben een impact waar je niet alleen als manager maar ook als mens een leven lang profijt van hebt.

Durf te dromen

Wij geloven in dromen en het realiseren van dromen; van jezelf ontwikkelen van een specialist naar een generalist of vice versa. Veel van onze alumni gingen u voor. Lees hieronder de gerealiseerde dromen.
Lees meer

Graduation

Jaarlijks studeren wereldwijd meer dan 450 studenten af bij Business School Nederland, en dat mag gevierd worden! Dit doen we tijdens onze jaarlijkse Graduation Ceremony in het historische Kurhaus.
Lees meer

Q-plus certificaat

Q-plus biedt een upgrade van het behaalde MBA-diploma van Business School Nederland. Door deel te nemen aan boekbesprekingen, lezingen en workshops kunnen creditpunten (cp’s) worden gespaard. Bij 10 creditpunten wordt het Q-plus certificaat uitgereikt.
Lees meer

Interview Dick Gerdzen, founder of BSN, by Management Team
Share This