Selecteer een pagina

Deze maand staat Business School Nederland op de Fenexpo Businessdagen in Gorinchem. Een driedaags evenement dat in 2008 voor het eerst plaatsvond en sindsdien is uitgegroeid tot een succesvol zakelijk platform dat elk jaar ruim 6000 bezoekers trekt.

de Fenexpo BusinessdagenVeel van onze studenten en cursisten komen uit de regio Rivierenland en daarom kunnen we op deze beurs natuurlijk niet ontbreken. Bedrijven als Van Oord, Damen Shipyards, Van der Valk Tiel, Van Noord Accountants Belastingadviseurs, Rabobank West Betuwe, Johnson Control en Transfer Solutions zijn klant bij ons. Maar ook not for profit organisaties als de Gemeente Tiel, Ziekenhuis Rivierenland en VGZ.

 

Wilt u ons en andere bedrijven uit de regio op deze beurs bezoeken?
Vraag een gratis toegangskaart aan bij Arja de Bruin (abruin@bsn.eu).
Tot in Gorinchem, we zien ernaar uit!

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.
Share This