Selecteer een pagina

Na het succes in 2017 staat Business School Nederland ook dit jaar weer op de Fenexpo Businessdagen in Gorinchem. Een driedaags evenement dat in 2008 voor het eerst plaatsvond en sindsdien is uitgegroeid tot een succesvol zakelijk platform dat elk jaar ruim 6000 bezoekers trekt.

Fenexpo Businessdagen GorinchemVeel van onze studenten en cursisten komen uit de regio Rivierenland en daarom kunnen we op deze beurs natuurlijk niet ontbreken. Bedrijven als Van Oord, Damen Shipyards, Van der Valk Tiel, Van Noord Accountants Belastingadviseurs, Rabobank West Betuwe, Johnson Control en Transfer Solutions zijn klant bij ons. Maar ook not for profit organisaties als de Gemeente Tiel, Ziekenhuis Rivierenland en VGZ.

Gratis seminar bijwonen?
Op dinsdag 10 en woensdag 11 april geeft Business School Nederland gratis seminars. Deze seminars gaan over de volgende onderwerpen:

Titel: Hoe blockchain organisaties gaat veranderen
Spreker: Toni Sfirtsis
Datum: dinsdag 10 april 2018
Tijd: 17.00-18.00 uur

Titel: Krijg 6 gratis tools om je organisatie te innoveren en te verbeteren. Hoe nieuwsgierigheid de motor is van verandering.
Spreker: Peter de Roode
Datum: woensdag 11 april 2018
Tijd: 16.00-17.00 uur

Biografie sprekers en informatie seminars
mba opleidingen bij business school gratis seminarTony Sfirtsis op fenexpo door business school nelderlandProf. dr. Toni Sfirtsis is een expert op het gebied van Strategische Innovatie & Future Leadership (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft Tony vooral gewerkt als een executive consultant voor verschillende organisaties (commerce, manufacturing en financieel) waar hij zich bezig houdt met de aanpak van strategie-ontwikkeling en implementatie-uitdagingen. Toni is partner van BRIl Innovatie, een gerenommeerd spreker op internationale fora en een ervaren docent die verbonden is aan Business School Nederland, Universiteit van Antwerpen en TIAS Business School for Business and Society.

 

We staan aan de vooravond van een fundamentele transformatie die al uw overtuigingen ten aanzien van organiseren, managen en zaken doen ter discussie stelt. Durf jij jouw management- en organisatiemodellen ter discussie te stellen?

Prof. dr. Toni Sfirtsis geeft tijdens dit seminar een doorkijk wat  Blockchain voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Vragen die aan de orde komen zijn:

  • hebben we in de toekomst nog al die verschillende intermediairs nodig? Tot nu toe zijn deze partijen altijd nodig geweest om de integriteit te bewaken met de bijbehorende kosten en gebrek aan transparantie.
  • Wat gebeurt er als straks alle transacties tussen partijen op een online openbaar grootboek beschikbaar zijn?
  • Stel je eens voor dat de huidige organisatie vormen en verdienmodellen de komende jaren op de schop gaan?
  • Stel je eens voor dat iedere organisatie een technologie-organisatie wordt.
  • Stel je eens voor dat organisaties straks platformen worden?
  • stel je eens voor dat iedere organisatie straks een data-gedreven organisatie wordt?
  • dat alle medewerkers van de toekomst zzp’ers in loondienst zijn?

mba opleidingen bij business school nelderland gratis seminar veranderkunde Peter de Roode fenexpoPeter de Roode is organisatieadviseur en ondersteunt organisaties op de scheidslijn van harde en zachte factoren, de zgn. onder- en bovenstroom. Hij was business analist en hoofd opleidingen bij McDonald’s Nederland en consultant bij verschillende adviesbureaus. Momenteel begeleidt hij profit en non-profitorganisaties bij verandertrajecten waarbij gedrag een centrale rol speelt. Hij is docent aan twee business scholen, recensent en auteur van meerdere managementboeken. Zie www.pderoode.com

 

 

Grote veranderingen beginnen met kleine vragen. Hoe kan een manager die initiatieven die klein beginnen, identificeren?
Deze vraag gaat over groei: Wat vereist het van een manager om leiding te geven aan groei? Vooral bewustwording dat het paradigma van controle en beheersing verruild moet worden voor een paradigma van groei, kracht en verantwoordelijkheid. Nieuwsgierigheid van medewerkers speelt daarbij een belangrijke rol, vaak vertaald in organisaties met intrapreneurship waarbij medewerkers tegen de stroom durven in te roeien, zichzelf ontwikkelen en de organisatie verder helpen. Nieuwsgierige mensen zijn (ook) onzeker over de toekomst maar ze zijn vol vertrouwen over een goede afloop. Managers kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. Aan de hand van zes concrete stappen leggen we uit hoe zij dat kunnen doen.

Wilt u deze seminars en/of andere bedrijven uit de regio op deze beurs bezoeken?
Vraag een gratis toegangskaart aan bij Arja de Bruin (abruin@bsn.eu).
Tot in Gorinchem, we zien ernaar uit!

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Sandra Blankenstein via sblankenstein@bsn.eu / 0344-579046 of Merel van der Ham via merel@bsn.eu / 0344-579044.
BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.
Share This