Selecteer een pagina

Business School Nederland heeft in november 2016 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Marcel van der Ham, dean Business School NederlandNRTO, een onafhankelijke, externe certificerende instelling stelde tijdens een audit vast dat Business School Nederland voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Middels dit keurmerk toont Business School Nederland aan dat ze voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van personeel.

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten bieden een breed en divers aanbod van opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche.

“We zijn er trots op dat we dit nieuwe keurmerk zo snel konden bemachtigen,” aldus Marcel van der Ham, directeur van Business School Nederland. “Het keurmerk geeft aspirant deelnemers en –bedrijven zekerheid over de kwaliteit van onze opleidingen en onze dienstverlening. Dat is belangrijk, want in opleidingen wordt veel tijd en geld geïnvesteerd, investeringen die je zo goed mogelijk wilt doen,” aldus Van der Ham.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This