Selecteer een pagina

Onze business school bereikt weer mooie resultaten in de jaarlijkse Global Tier One MBA-ranglijsten van het CEO Magazine. We zijn zelfs 2 plaatsen gestegen naar een 14e plek in de ranglijst Global Executive MBA en we staan 2e in de ranglijst Global Online MBA!​

Banner-Global-MBA-Rankings-2022

Hiermee worden we beschouwd als een internationale business school van topniveau 1. We staan tussen 180 business schools uit Noord-Amerika, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika die 347 verschillende programma’s in 27 landen aanbieden. Het CEO Magazine kijkt naar de kwaliteit van MBA-, Executive MBA- en Online MBA-programma’s en beoordeelt daarbij onder andere op de onderwijsmethoden, internationale diversiteit, klasgrootte, kosten, accreditatie, de man-vrouw verdeling en de aandacht die ervoor studenten is bij hun professionele ontwikkeling.

We zijn trots op deze mooie plaats in de rankings. Het bevestigt onze toewijding aan onze impactvolle Action Learning leermethode en onze student-first benadering.

Nieuwsgierig naar de ranglijst? Download dan de complete lijst van de CEO Magazine Global MBA Rankings 2022.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.
Share This