Selecteer een pagina

Sinds 2008 publiceert CEO Magazine elk jaar een lijst van onderscheiden business schools en universiteiten op basis van de kwaliteit van hun MBA opleidingen. Het doet ons grote deugd dat Business School Nederland ook dit jaar weer is genoemd als Europese ‘Tier One’ business school en hiermee met een eervolle 14e plaats wederom tot de Top 20 van beste deelnemende business schools behoort.

In totaal beoordeelde het magazine maar liefst meer dan 150 MBA opleidingen, waaronder Executive MBA’s en online MBA opleidingen. De scores werden uitgedeeld op basis van de kwaliteit van de opleidingen, evenals de return on investment (ROI) van de verschillende MBA aanbieders. Onder meer aspecten als de leeromgeving, grootte van klassen, kosten voor de opleiding, onderwijsmethoden, internationale diversiteit en de man-vrouw verdeling werden onder de loep genomen.

Dean Marcel van der Ham is trots. “Ik ben trots op onze mooie plaats in deze ranking. We worden in deze ranking verder direct omgeven door onder andere TIAS School for Business and Society, ISM en de Universiteit van Maastricht, een heel mooi resultaat. Volgend jaar in de top tien? Wie weet, we gaan ons best er voor doen samen met onze fantastische docenten.”

De complete lijst van de CEO Magazine Global MBA Rankings 2019 vind je op de website van het magazine.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This