Selecteer een pagina

Deze week heeft het CEO Magazine zijn jaarlijkse Global MBA-ranglijst gepubliceerd, dit jaar 338 programma’s van 180 business schools uit Noord-Amerika, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Business School Nederland (BSN) wordt consequent gerangschikt als een school van topniveau 1, dankzij onze uitstekende faculteit, onze aandacht voor onze studenten die we mogelijk maken door onze optimale klasgrootte. En dankzij onze internationale diversiteit en bekendheid.

Als business school, formeel door de Minister van Onderwijs erkend als een University of Applied Sciences, waren we één van de eersten die de MBA in Nederland introduceerden. BSN is een trotse pionier in het toepassen van Action Learning in de MBA-opleiding. BSN-studenten voerden duizenden Action Learning-projecten uit die een directe positieve impact op hun organisaties hadden en een return on investment voor hun bedrijven realiseerden. BSN is van mening dat ‘Act to Learn and Learn to Act’, de kern bij Action Learning-projecten, studenten ondersteunt bij het ontwerpen van innovatieve, haalbare en impactvolle actiegerichte strategieën om urgente en zakelijke uitdagingen of kansen aan te pakken. Elk jaar verwelkomen we ongeveer 500 studenten in Europa, Azië en Afrika voor de BSN multi-geaccrediteerde (Executive) MBA’s in de Nederlandse, Engelse en Chinese taal. De bijna 10.000 BSN-alumni zijn verspreid over 60+ landen.
In de jaren 2021 – 2025 bouwen we aan een BSN ‘Beyond Borders’. We streven ernaar om een gerenommeerde, echt wereldwijde organisatie te worden, bekend om zijn robuuste toepassing van Action Learning. En tevens bekend als een opleider en ondersteuner van verantwoordelijke leiders in het bedrijfsleven en de samenleving met een focus op het oplossen van uitdagingen in de wereld van vandaag. Daartoe hebben we de crisis van COVID-19 omgebogen naar nieuwe kansen.

Om echt mondiaal te worden:

1. Lanceren we dit jaar een co-branded Engelstalige online Master in Finance in onze belangrijkste Afrikaanse markten – Zuid-Afrika, Nigeria en Ghana – samen met onze nieuwe Amerikaanse partner Cambridge College in Boston, Massachusetts.
2. Werken we samen met de gerenommeerde Spaanse SanTelmo Business School in een ‘Global Leadership Program 2021-2022’ voor senior leiders in het bedrijfsleven en de samenleving met modules in Montreux, Sevilla en Amsterdam.
3. Werken we samen met de Riara University School of Business om onze International Action Learning MBA naar Kenia te brengen.
4. Behalen onze nieuwe DBA-studenten hun diploma van de gerenommeerde Business School Lausanne uit Zwitserland met wie we samenwerken in ons nieuwe BBD BSL-BSN DBA-programma.
5. Delen wij je de visies van verschillende leiders uit de drie continenten waarin we aanwezig zijn – Europa, China en Afrika – bijvoorbeeld via onze nieuwe Connecting Leadership-serie: ‘Europe – China Connecting Conversations’.

We verbeteren de Action Learning vaardigheden van al onze docenten en versterken de toepassing van Action Learning in al onze programma’s – in onze geaccrediteerde (Executive) MBA-opleiding, maar ook in onze korte opleidingen, Incompany leertrajecten en door Action Learning programma’s, zoals Fundamentals, Action Learning Coaching en Incompany Action Learning sessies. Op deze manier zorgen we ervoor dat Action Learning rendement realiseert voor organisaties door uitdagende problemen op te lossen of kansen te identificeren en te verzilveren.

Om verantwoordelijke leiders in het bedrijfsleven en de samenleving te ontwikkelen met een focus op het oplossen van uitdagingen in de wereld van vandaag, hebben we een bewuste beslissing genomen om ons te concentreren op:

  • Duurzaam leiderschap;
  • Het opbouwen van een BSN wereldwijde gemeenschap voor innovatie en ondernemerschap;
  • Vier prioritaire sectoren, die allemaal in staat zijn om industrie en samenleving te transformeren – agrifood, tuinbouw & water; life sciences & healthcare, nieuwe energie en verantwoorde financiële dienstverlening.

We nodigen je graag uit om met ons mee te gaan op onze reis ‘Beyond Borders’. Sluit je bij ons aan samen met onze alumni, studenten, bedrijfsnetwerk en andere partnerorganisaties om zakelijke bruggen te bouwen, waardoor deze wereld met veel ruimte voor verschillende ideologieën en culturen een betere plek wordt voor ons allemaal.

Annette Nijs - President en voorzitter Global Executive Board bij BSN

Annette Nijs
President en voorzitter Global Executive Board
LinkedIn-profiel

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This