Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)

Charles D.A. Ruffolo | MPA, Founder van The NetworKing Academy
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Charles D.A. Ruffolo, MPA, Founder van The NetworKing Academy, is professioneel netwerker, trainer, internationaal spreker, schrijver en uitgever. Nadat hij zijn Nederlandse echtgenote Herma ontmoette, verruilde de Amerikaanse militair zijn woonplaats Pittsburgh, Pennsylvania, voor Nederland.

Zijn aangeboren talent om mensen met gedeelde interesses bij elkaar te brengen vormde het startkapitaal voor de oprichting van The NetworKing BV. Zijn ‘The NetworKing’ concept heeft inmiddels licenties in China, Turkije, Portugal, Spanje, België, de Verenigde Staten en Nederland. Hij is actief lid van verschillende business clubs en heeft hierin ook een aantal bestuursfuncties (lid van het Committee AmCham – American Chamber of Commerce in Nederland -, oud-voorzitter AABC – Amsterdam American Business Club, Adviesraad/Partner Big Improvement Day en oprichter van Stichting Giving Back. Charles heeft aangetoond dat professioneel netwerken een dagelijkse noodzaak is, waar ook de internettechnologie een duidelijke plaats heeft, door het oprichten van The Network Clubs, die wereldwijd duizenden leden tellen.

Hij is ook de man die voormalig President Clinton, Sir Richard Branson en Stedman Graham meerdere keren naar Nederland heeft gehaald. Door zijn netwerk te activeren is Ruffolo in 2011 lid geworden van het strategisch team van 24Kitchen, het eerste Nederlandse foodlifestyle platform dat een community creëert waar voedselkwaliteit hoog in het vaandel staat. Leidraad in het netwerken is het boek van Charles ‘Network Your Way To Success’, zijn Gids die leidt naar de Kracht van Netwerken.

Zijn filosofie over netwerken is dat het een proces van ‘geven en nemen’ is met personen waar je een directe of indirecte relatie mee hebt. Netwerken stelt je in staat om direct van A naar Z te gaan en de gebruikelijke weg van B naar Y over te slaan.

Het gaat er niet om WIE JIJ KENT, maar WIE JOU KENT!

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op

Share This