Selecteer een pagina

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90 procent van de Nederlandse industriële bedrijven positief staat tegenover de veranderingen die robotisering, digitalisering en blockchain technologie met zich meebrengen.

Robotisering en digitalisering wordt tegenwoordig in vele sectoren ingezet, denk aan de industriële sector, medische sector en zorgsector. Dit zal in de komende jaren blijven groeien. Momenteel loopt de Fashion (en Life Style) branche achter op dit gebied. In deze branche worden binnen het bedrijfsproces worden robotisering, digitalisering en blockchain technologie nog te weinig ingezet. Op managementniveau worden deze kansen niet benut. Wat betekenen robotisering en digitalisering voor de werkgelegenheid in een organisatie? Zullen onze banen worden ingenomen? Wordt de robot complementair aan het bedrijfsproces? Of worden medewerkers vervangen door robots? Hoe kan Big Data waarde toevoegen aan de interne organisatie? Hoe kan blockchain technologie er voor zorgen dat de supply chain van de producten/diensten te traceren zijn?

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This