Selecteer een pagina

Business School Nederland (BSN) heeft een nieuwe MBA-opleiding Fashion Management gelanceerd, die in september 2019 start. De opleiding duurt 24 tot 25 maanden en de trainingsdagen vinden eens per maand op vrijdag en zaterdag plaats.

Boost voor carrière
De MBA-opleiding Global Fashion Management is bestemd voor ambitieuze professionals, managers en ondernemers, die hun competenties willen vergroten op alle managementgebieden en hun leiderschapskwaliteiten willen vergroten en verdiepen om zodoende een voorsprong te krijgen binnen de fashionbranche in binnen- en buitenland. Deze MBA is ook geschikt voor een hoger opgeleide die zich wil verdiepen in de managementkant van de fashionbranche.

De MBA Global Fashion Management geeft de inzichten en handvatten die nodig zijn om beleid op te stellen en te implementeren op het gebied van Duurzaamheid & Circulaire Fashion Businessmodellen, de Nieuwe Consument, Innovatief Ondernemen, Robotica & Next Generation Retail.

Lees meer over de Action Learning MBA Global Fashion Management.

 

Informatieavond
Ben je op zoek naar een direct toepasbare MBA, gericht op de fashionbranche, en wil je graag van nabij sfeer proeven en ervaren wat onze onderwijsmethode Action Learning kan en doet? Meld je dan aan voor de informatieavond op dinsdag 12 maart of donderdag 20 juni 2019. De bijeenkomsten starten om 18.30 uur en duren tot 21.00 uur.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This