Selecteer een pagina

De Rollercoaster van Groei

Frodo Korff MBA

9 november 2022 van 16.00 tot 19.30 uur

Een ondernemersreis in drie delen

Hoe overleef je de achtbaan van leuk idee naar succesvol ondernemerschap?

Programma

Veel succesvolle ondernemers komen in een achtbaan terecht waarin ze telkens nieuwe problemen moeten overwinnen om de groei van hun bedrijf bij te benen en niet zelf een obstakel te worden. Daarom bouwen de beste ondernemers niet alleen aan hun eigen skills maar ook dagelijks aan hun team en businessmodel. Maar hoe doe je dat precies?

Aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden neemt Frodo Korff je mee in de wereld van een aantal pareltjes in het Nederlandse bedrijfsleven: bedrijven in het MKB die jaar op jaar dubbele groeicijfers laten zien. Frodo analyseert met jullie welke factoren het verschil tussen falen en slagen bepalen tijdens de verschillende fasen van een succesvolle onderneming.

Team, tent en vent (vrouw)

De learnings vertaal je naar je eigen organisatie en leiderschap, denk aan vragen als:

  • Hoe je schakel je tussen ‘tent, vent (of vrouw) en team om succesvol te zijn?
  • Hoe moet je de kritische momenten managen die bepalen of je succesvol de volgende fase in je organisatie ingaat (en niet stagneert of juist ‘kapot’ groeit)?
  • Hoe ga je om met het onder hoge druk managen van de complexe vragen in een omgeving die razendsnel verandert?
  • De meeste succesvolle ondernemers zijn sterk verbonden met hun persoonlijke drive en juist dat legt de basis voor hun succes. Hoe dragen persoonlijke waarden van een ondernemer bij aan de waarde creatie van succesvolle organisaties?

Best practices uit verschillende branches bieden inzicht en inspiratie om met de blik van een groei-ondernemer naar je eigen rol en organisatie te kijken èn aan de slag te gaan.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 45 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Wie is Frodo?

Frodo Korff MBA, BSN Alumnus en spreker themabijeenkomstFrodo Korff MBA is oud-student van BSN. Als adviseur, interim-manager en directeur staat hij ondernemers in het MKB bij in hun route naar innovatie, groei of verkoop van hun onderneming. Hij startte als jonge hond bij bedrijven die de gevestigde orde uitdagen door radicaal andere businessmodellen te lanceren. Na ervaring met corporates en maatschappelijk ondernemers werkt hij tegenwoordig vooral voor scale ups: bedrijven die jaar op jaar sneller groeien dan de markt. Zijn klanten verdienen prijzen, vallen op door innovaties of maatschappelijke drive. Hij was onder meer algemeen directeur van een succesvol lifestyle merk met meer dan 400 dealers in Nederland en België dat hij tussen alle Corona-lockdowns doorverkocht aan een investeringsfonds in succesvolle MKB-ondernemers. Hiervoor is hij o.a. genomineerd voor Deal of the Year door de Dutch Corporate Finance Association.

LinkedIn-profiel Frodo Korff MBA

LEES OOK HET VOLGENDE VAN EN OVER FRODO KORFF MBA:

Interview: “Alleen intuïtie is niet genoeg”
MBA Afstudeerproject: “Een nieuwe propositie voor Audire Consulting”
Artikel/publicatie: “Eenzaam aan de top of samen onderweg?”

Share This