Selecteer een pagina

Na een leerzame en impactvolle MBA-reis, staan wereldwijd ruim 550 afgestudeerden te popelen om hun bul in ontvangst te nemen. Een bijzonder moment om te vieren tijdens de jaarlijkse Graduation Ceremony! Normaalgesproken komen onze (inter)nationale studenten hiervoor samen in het Kurhaus in Scheveningen. Dit jaar doen we het op een andere feestelijke manier, online!

Het is even gek, dit jaar geen Graduation feest in het Kurhaus door Covid-19. Maar de editie van 2020 is wel out of the box en extra bijzonder. We houden een Online Graduation Ceremony op zaterdag 21 november!

Al onze Nederlandse afgestudeerden, internals, studiebegeleiders, docenten en BSN staf, zijn uitgenodigd om bijeen te komen in ZOOM. Daar krijgen onze afgestudeerden een feestelijk onthaal met inspirerend samenzijn en een persoonlijke, virtuele overhandiging van de bul. Als kers op de taart is er nog iets out-of-the-box. Maar dat verklappen we later, als het zover is.

“Ik kijk er naar uit om feest te vieren met de afgestudeerden op deze speciale editie van de Online Graduation Ceremony, de eerste die ik meemaak! Natuurlijk had ik graag mijn eerste Graduation gevierd in het Kurhaus met al onze internationale studenten. Echter na alle voorbereidingen omtrent onze eigen intieme en hopelijk een geslaagde verrassing, hoop ik dat het toch nog dat feestelijke tintje krijgt voor onze studenten dat ze na hard werken hebben verdiend.” – Susanne Koenders, Vice Dean van BSN

“Superleuk om jullie straks weer online te zien, al had ik graag met jullie de dansvloer onveilig gemaakt…” – Arthur van Gemert, Studiebegeleider van BSN

In de aanloop naar onze Graduation vragen we een aantal afgestudeerden naar hun hoogtepunten en uitdagingen tijdens hun MBA-reis bij Business School Nederland.

BSN_Mark HurenkampMark Hurenkamp: “Ik kwam bij BSN voor mezelf, niet zozeer voor een subset, maar dit is zeker wel een meerwaarde gebleken.”
Lees meer

 

 

 

BSN_Dorianne OerlemansDorianne Oerlemans: “Door de MBA durf ik echt te gaan staan voor mezelf vanuit mijn gevoelsmissie; hier word ik blij van, hier ben ik goed in en dit is ook waar de wereld van organisaties om vraagt.”
Lees meer

 

 

 

BSN_Stef MoisonStef Moison: “Het was een gave reis die ik niet had willen missen, maar die op sommige momenten ook best zwaar is geweest.”
Lees meer

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This