Selecteer een pagina

Op 9 april werd bij onze Business School de eerste Ribizz Academy (bij)scholingsavond gehouden. De Academy is een initiatief van Ribizz, het Ondernemersnetwerk in het Rivierengebied.

Ribizz Scholingsavond bij Business School NederlandDe Academy biedt startende en jonge ondernemers een platform om te leren, in groepsverband en ook een-op-een door deze ondernemers te koppelen aan ervaren ondernemers. Dit geweldige initiatief wordt van harte gesponsord door BSN.

Wilco Verdoold, social media expert, nam de de ruim 50 deelnemers mee naar échte mogelijkheden om zakelijk te profiteren van Social Media. Aansluitend lichtte Charlotte Meindersma de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toe en gaf de deelnemers een praktische aanpak hoe beleid en privacyverklaringen simpel en duidelijk op te stellen. Sceptici waren er genoeg ten aanzien van de Verordening maar Charlotte maakte op scherpe toon duidelijk dat niets doen voor ondernemers geen optie is. De avond, die zorgde voor bijna 25 introducees en mogelijk nieuwe leden voor Ribizz, werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Bekijk hier alle foto’s die gedurende deze avond zijn genomen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This