Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)
Effy Shkuri

Effy Shkuri | Spreker
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Effy Shkuri, startte zijn sales carrière in 2002. Na meer dan 100.000 cold call gesprekken ging het roer om; Van ‘cold calling’ naar social selling met de focus op het helpen van zijn netwerk.

Effy Shkuri is mede-eigenaar van een tweetal software bedrijven, maar het is altijd de verkoper in hem die het meest geniet. Verkopen gaat om het inspireren, motiveren en helpen van mensen aan ‘de andere kant van de tafel’ om hun doelstellingen te realiseren.

Effy Shkuri is creatief, georiënteerd op de persoon en heeft een natuurlijke aandrijving om goede dingen te bouwen met nog betere teams. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van samenwerking en Change Management, begrijpt hij de industrie, de technologie en de klant als geen ander. Hij is betrokken bij veel samenwerkingsprojecten, in verschillende rollen tijdens zijn loopbaan.

Effy is een echt teamplayer die bedrijven succesvol helpt bij het ontwikkelen en implementeren van hun samenwerkingsstrategie.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op

Share This