Selecteer een pagina

Events

Bekijk alle evenementen

Business School Nederland organiseert verschillende evenementen. Dit varieert van informatiebijeenkomsten, kennismakingssessies en MBA belevingssessies tot themabijeenkomsten of update sessies. Bekijk onze agenda voor exacte data en tijden en meld je aan.

Informatiebijeenkomst

Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens een BSN Alumnus aanwezig om zijn studie-ervaringen met jou te delen.
Lees meer

MBA Belevingssessie Action Learning + Strategie en Marketing

Wil jij écht begrijpen wat Action Learning is en of het bij jou past, dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt Business School Nederland MBA Belevingssessies aan.
Lees meer

Themabijeenkomsten

Met de themabijeenkomsten volgen we trends, soms hypes, en nieuwe ontwikkelingen die het MBA programma aanvullen en die ook prima als “permanente educatie”-onderdelen gevolgd kunnen worden. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips.
Lees meer

Kennismakingssessie Fit For the Future

Onze Fit For the Future (FFF) programma’s helpen jou met name inzicht te krijgen in hedendaagse opvattingen over strategisch management die cruciaal zijn om adequaat te kunnen handelen en leiders effectief te ondersteunen bij het maken van strategische keuzes in turbulente tijden. In deze kennismakingssessie FFF krijg je al een tip van de sluier en een inkijk in de 3 leerprogramma’s van FFF.
Lees meer

Share This