Selecteer een pagina

Events

Bekijk alle evenementen

Business School Nederland organiseert verschillende evenementen. Dit varieert van informatiebijeenkomsten, kennismakingssessies en MBA belevingssessies tot themabijeenkomsten of update sessies. Bekijk onze agenda voor exacte data en tijden en meld je aan.

MBA Informatiebijeenkomsten

Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Gedurende deze avond is tevens een BSN alumnus/alumna aanwezig om zijn of haar MBA-ervaringen met jou te delen.
Lees meer

MBA Belevingssessies (proeflessen)

Wil jij écht begrijpen wat Action Learning is en of het bij jou past, dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt Business School Nederland MBA Belevingssessies aan.
Lees meer

Themabijeenkomsten

Met de themabijeenkomsten volgen we trends, soms hypes, en nieuwe ontwikkelingen die het MBA programma aanvullen en die ook prima als “permanente educatie”-onderdelen gevolgd kunnen worden. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips.
Lees meer

Share This