Selecteer een pagina

Agenda | Events

Action-Learning-workshop-events

24 MEI 2022

MBA Belevingssessie Strategie en Marketing
Tijdens deze belevingssessie worden Strategie en Marketing (twee van de hoofdvakken uit onze MBA-opleidingen) volgens de Action Learning methode behandeld.
Lees meer

21 JUNI 2021

MBA Belevingssessies Action Learning
Wil jij écht begrijpen en voelen wat Action Learning is en of het bij jou past? Dan moet je deze methode vooral ervaren en persoonlijk beleven. Precies om die reden biedt BSN (in aanvulling op de informatiebijeenkomsten) MBA belevingssessies aan.
Lees meer

23 JUNI 2022

Informatiebijeenkomst
Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

13 JULY 2022

Global Leadership Programme
Module 2 | Amsterdam (the Netherlands)
Meet 50 successful CEOs of listed multinationals, business owners and society leaders.
Investing in learning is more important than ever today. It is for this reason that San Telmo Business School in Seville (Spain) and Business School Netherlands developed the Global Leadership Programme. This programme takes place in Montreux (Switserland), Amsterdam (the Netherlands) and Seville (Spain).
Read more

7 SEPTEMBER 2022

Start Executive Action Learning MBA
Dit is de executive variant van de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA is speciaal bestemd voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring.
Lees meer

9 SEPTEMBER 2022

Start Action Learning MBA
De Nederlandstalige Action Learning MBA biedt je de gelegenheid om met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding jouw marktwaarde in hoog tempo te vergroten.
Lees meer

Fast Track MBA | MBA-opleidingen | Business School Nederland

9 SEPTEMBER 2022

Fast Track to Action Learning MBA Bedrijfskunde Opleiding Utrecht
Deze MBA is speciaal voor jou ontwikkeld wanneer je de post-hbo Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU) hebt afgerond. Ook is deze opleiding mogelijk wanneer je minder dan 5 jaar geleden de post-HBO Bedrijfskunde van de Hogeschool van Utrecht hebt voltooid.
Lees meer

BSN fast track HAN event

9 SEPTEMBER 2022

Fast Track to Action Learning MBA HAN
De Fast Track to Action Learning MBA is speciaal voor jou ontwikkeld wanneer je de post-hbo Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebt afgerond. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om sneller én goedkoper jouw MBA-titel te behalen. Met een stevige bedrijfskundige basis op zak, ga jij je management- en leiderschapsvaardigheden nog meer body geven.
Lees meer

BSN fast track HAN event

9 SEPTEMBER 2022

Fast Track to Action Learning MBA Hogeschool Utrecht
De Fast Track to Action Learning MBA is speciaal voor jou ontwikkeld wanneer je de post-hbo Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht (HU) hebt afgerond. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om sneller én goedkoper jouw MBA-titel te behalen. Met een stevige bedrijfskundige basis op zak, ga jij je management- en leiderschapsvaardigheden nog meer body geven.
Lees meer

BSN fast track InHolland event

9 SEPTEMBER 2022

Fast Track to Action Learning MBA Inholland Academy
De Fast Track to Action Learning MBA is speciaal voor jou ontwikkeld wanneer je de post-hbo Bedrijfskunde van Inholland Academy hebt afgerond. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om sneller én goedkoper jouw MBA-titel te behalen. Met een stevige bedrijfskundige basis op zak, ga jij je management- en leiderschapsvaardigheden nog meer body geven.
Lees meer

15 SEPTEMBER 2022

Leergang Management en Leiderschap
Biedt je de inzichten die je nodig hebt om succesvol te zijn als manager. Door de koppeling met je eigen praktijk krijg je inzicht in de koers van je organisatie en ga je kritischer kijken naar je eigen rol. Je leert hoe je het beste uit jezelf én jouw team kunt halen. Je krijgt handvatten voor het realiseren van veranderingen.
Lees meer

Masterclass-Strategie,-Macht-en-Leiderschap

11 OKTOBER 2022

Masterclass Strategie, Macht en Leiderschap
Macht zien we als een functioneel doel in organisaties. Welk doel dient het? Welke politieke vaardigheden wil en kan jij ontwikkelen om jouw invloed te verhogen? En welke wellicht ook niet om bij jouw eigen leiderschapsrol te blijven?
Lees meer

31 OKTOBER 2022

Programma Leiderschap met Impact (voorheen Mini MBA)
Tijdens het tiendaagse Programma Leiderschap met Impact werk je binnen je organisatie aan jouw eigen project. Het programma wordt afgerond door je eigen bedrijfsprobleem op te lossen.
Lees meer

1 NOVEMBER 2022

Masterclass Leiderschap van Verandering
Uit onderzoek is bekend dat van de geplande veranderingen in organisaties 70% mislukt. In veel verandertrajecten wordt de complexiteit onderschat en zijn de aanwezige tekortkomingen in het functioneren van mensen in de organisatie ernstiger dan gedacht.
Lees meer

Qualified Action Learning Coach

NAJAAR 2022

Qualified Action Learning Coach (QALC)
Het kwalificeringsprogramma Action Learning Coach geeft de unieke mogelijkheid om je in drie dagen te kwalificeren om Action Learning teams te coachen; op de juiste wijze Action Learning programma’s te organiseren en tegelijkertijd je persoonlijke Action Learning-vaardigheden aan te scherpen.
Lees meer

OP AANVRAAG

Incompany opleidingen
Bij Business School Nederland staan kwaliteit en een persoonlijke benadering op de eerste plaats. Wij beschikken over een omvangrijk docentencorps. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van adviesbureaus, trainers en consultants. Daardoor zijn we in staat voor vrijwel elk denkbaar onderwerp een opleidingstraject voor managers en leidinggevenden te verzorgen.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

14 NOVEMBER 2022

Programma Sustainable Leadership
Module 1: Macro-economie: naar een andere economie
In deze module kijken we vanuit macro-economisch perspectief naar duurzaamheid. Hierbij word jij je onder andere bewust dat de bril van de neoklassieke economie slechts één manier is om naar de werkelijkheid te kijken. Vervolgens wordt het alternatief van de betekeniseconomie geschetst. Op de tweede dag gaan we in op de vraag hoe jij als individu invloed hebt op de macro-economie.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

N.n.t.b.

Programma Sustainable Leadership
Module 2: The digital network organisation
Maatschappelijke problemen kunnen niet langer opgelost worden met meer geld, wel met meer tijd. Door de inzet van ecosystemen en datatechnologie worden we productiever in kantoren en kunnen we de surplustijd gebruiken voor verduurzaming. Daarnaast kunnen we data veel beter inzetten om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen en bijvoorbeeld CO2 uitstoot te reduceren.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

19 DECEMBER 2022

Programma Sustainable Leadership
Module 3: Sustainable Business Models
Tijdens deze inspirerende module krijg je de eerste dag nieuwe inzichten en tools aangereikt om het businessmodel van je organisatie in kaart te brengen en meer duurzaam te maken, evenals voorbeelden hoe andere organisaties daarmee omgaan. Wat er vervolgens nodig is om te komen tot een duurzame organisatie, komt tijdens de tweede dag aan de orde.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

N.n.t.b.

Programma Sustainable Leadership
Module 4: Leading Transition
Leading Transition gaat over leiderschapsontwikkeling en leidinggeven aan complexe verander- en transformatievraagstukken. Deze vraagstukken vinden zich met name op het gebied van duurzamer produceren en/of organiseren. De module gaat over de context van de verandering en over jouw eigen rol daarbinnen.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

N.n.t.b.

Programma Sustainable Leadership
Module 5: Innovatiemanagement en Corporate Venturing
People, Planet, Profit vraagt om innovatieve daadkracht. Nieuwe proposities vragen om andere businessmodellen en werkwijzen, maar ook om samenwerking met nieuwe partners. In deze twee dagen gaan we in op corporate venturing: alle activiteiten gericht op het opzetten van nieuwe business binnen je onderneming of samen met partners.
Lees meer

Programma Sustainable Leadership

N.n.t.b.

Programma Sustainable Leadership
Module 6: De Groene Storyteller
De transformatie naar een duurzame organisatie brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Communicatie speelt hierbij een cruciale rol. Zonder een krachtig en geloofwaardig duurzaamheidsverhaal is de transformatie gedoemd te mislukken. Hoe draag je de duurzame visie intern en extern uit? Hoe vergroot je het bewustzijn rondom dit thema? Storytelling kan je hierbij helpen.
Lees meer

Share This