Selecteer een pagina

(VOL) Hoe bedenk je een idee?

Rembrandt Smids

29 september 2021 van 16.00 tot 19.30 uur

Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Hoe bedenk je een idee?

De ideeënformule van Rembrandt SmidsHet bedenken van een idee is iets wat we allemaal kunnen. Het euforische gevoel van een briljante inval is heerlijk en geeft energie en inspiratie. Maar hoe bedenk je dan een idee? Rembrandt Smids heeft deze vraag uitgediept en de antwoorden gevonden. Het blijkt dat het geen toeval of van hogerhand ingegeven fenomeen is. Ideeën bedenken is een mentale vaardigheid. Net als bij elke andere mentale vaardigheden kan je hier (veel) beter in worden.

Tijdens deze themabijeenkomst

Rembrandt stelt een formule op die iedereen kan doorlopen om meer en betere ideeën te krijgen.

“Als je weet wat je doet, de juiste randvoorwaarden creëert en (veel) oefent, vervalt de magie en word je creatief capabel.”

Met duidelijke voorbeelden, inzichten vanuit de breinwetenschap en met mooie verhalen laat Rembrandt jou zien en voelen hoe zijn visie op creativiteit toepassingen heeft in het dagelijks leven.

Kosten
Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag 1 gratis introducee meenemen

Rembrandt SmidsREMBRANDT SMIDS
De ideeënformule is het eerste boek van Rembrandt Smids. Het boek gaat over de demystificatie van ideation (ideeënvorming) en creativiteit.

Na zijn opleiding als communicatiewetenschapper rolde hij eind vorige eeuw de (digitale) marketing communicatie bureauwereld binnen. Sinds 2008 is hij partner en creatief eindverantwoordelijk bij contentmarketing bureau brandwebbing.

Rembrandt is een veel gevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter.

LinkedIn profiel Rembrandt Smids

Share This