Selecteer een pagina

(VOL) Ik ben gehackt

Jan Martijn Broekhof

24 november 2021 van 16.00 tot 19.30 uur

Ik ben gehackt

In de afgelopen periode neemt de aandacht voor het onderwerp informatiebeveiliging alleen maar toe. Tegelijkertijd lijkt er een ongelijke strijd gaande te zijn.

Criminelen worden steeds professioneler en met elke geslaagde ransomware aanval wordt de volgende aanval gefinancierd. Hoe zorg je er als manager voor hoe je deze ellende zoveel mogelijk voorkomt? En hoe kom je een aanval te boven?

Tijdens deze themabijeenkomst

Jan Martijn Broekhof MBA van Guardian360 introduceert hoe informatiebeveiliging en risicobeheersing samenvallen. Aan de hand van concrete voorbeelden en ervaringen van honderden bedrijven wereldwijd wordt je geïnspireerd om het een dag later gelijk een stuk beter op orde te hebben.

Daarnaast worden er uit eerste hand met jou ervaringen gedeeld wat er allemaal op je afkomt tijdens een hack. Hoe kom je het te boven en welke geleerde lessen zijn er te delen?

Uiteraard is het een interactieve sessie. Er is niet alleen veel ruimte om vragen te stellen aan de sprekers, er is ook voldoende ruimte om van elkaar te leren. En om de vragen te kunnen formuleren voor de personen die binnen jouw organisatie verantwoordelijk zijn voor informatieveiligheid.

Aantal deelnemers

Er is plaats is voor max 60 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Wie is onze spreker Jan Martijn Broekhof?

Jan-Martijn-Broekhof-MBAJan Martijn Broekhof is alumnus van BSN en heeft in 2015 zijn MBA-opleiding afgerond. Hij is oprichter en directeur van Guardian360. Een onderneming die gespecialiseerd is in beveiliging van (complexe) IT-infrastructuren.

Internet als rode draad
Vanaf het moment dat Jan Martijn als scholier met zijn ouders onderhandelde over het aanvragen van een Internetverbinding thuis, is Internet een rode draad in zijn carrière. Vanaf eind jaren 90 is hij betrokken bij Internet- en IT-ondernemingen. Hij heeft diverse websites en Internetapplicaties ontwikkeld, als programmeur, maar ook als projectmanager. Ook heeft hij een aantal Internetconcepten naar de volgende levensfase gebracht, door niet alleen de techniek naar een volwassen niveau te brengen, maar ook de rest van de organisatie.

Waar krijgt Jan Martijn energie van?
Jan Martijn krijgt energie van het omzetten van strategische doelstellingen naar tactische en operationele invulling. Om deze doelstellingen te behalen focust hij op de inzet van IT en Internet in het bijzonder. Hij volgt de laatste trends op IT-gebied en heeft met name oog voor ontwrichtende technologische ontwikkelingen.

LinkedIn profiel Jan Martijn Broekhof MBA

Share This