Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de bijeenkomst deelt BSN Alumnus Erwin Briene zijn MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende bijeenkomst is op
– Dinsdag 5 oktober 2021

Programma
18.30 uur: Ontvangst met een broodje
19.00 uur: Start bijeenkomst. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur: We sluiten af met een informele borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Data informatiebijeenkomsten 2021
Donderdag 4 november
Dinsdag 7 december

Locatie
Herenstraat 25
4116 BK Buren

BSN MBA student Erwin BrieneOver Erwin Briene MBA
BSN Alumnus Action Learning MBA (2016)

Erwin Briene (54 jaar) startte in 2013 zijn Action Learning MBA-opleiding bij Business School Nederland. Hij kreeg deze kans van zijn toenmalige werkgever KLM. Daar was hij Duty Manager Operations. In deze functie was hij de hoogste leidinggevende binnen de 24/7-operatie van KLM en eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het frontoffice van het Operations Control Centre (OCC) en het punctueel en veilig verloop van het wereldwijde netwerk vanuit OCC.

In een interview dat wij met hem hadden vertelt hij wat de impact van de MBA-opleiding op hem en KLM was.

Erwin gaf in 2019 zelfs nog een kijkje in de keuken van het OCC aan onze alumni die lid zijn van alumnivereniging Tractus. Een jaar later ging het er even heel anders aan toe achter de schermen bij KLM door de Coronacrisis. Van 31 t/m 19 oktober lieten Erwin en zijn oud-collega’s dat zien in de RTL 4 documentaireserie ‘KL2020: Terug in de lucht’.
Na een carrière van meer dan 12 jaar bij KLM maakte Erwin in januari 2021 de overstap naar Viggo Services Enablers, waar hij Operations Manager is.

“Ik ben met mijn MBA-opleiding begonnen in november 2013. Een studie die ik op 6 oktober 2016, na een zeer intensieve maar prachtige afstudeerperiode, op mijn 50e verjaardag heb afgerond.
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, mijn ervaringen, hoogte- en dieptepunten met jullie te delen en al jullie vragen te beantwoorden. Graag tot 5 oktober!

LinkedIn-profiel Erwin Briene MBA

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This