Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Ook deelt oud-student Mark Hurenkamp zijn MBA-ervaringen met jou.

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op dinsdag 20 september 2022. Deze vindt in Buren plaats.

Programma:

18.30 uur: Ontvangst met een broodje.
19.00 uur: Start bijeenkomst. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als oud-student Mark Hurenkamp.
20.30 uur: Afsluiting.

Ben je 20 september verhinderd? Geef je dan op voor één van de volgende informatiebijeenkomsten:

  • Donderdag 13 oktober
  • Dinsdag 15 november
  • Dinsdag 13 december

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Locatie:
Herenstraat 25
4116 BK  Buren

Mark Hurenkamp MBAGa in gesprek met Mark Hurenkamp MBA
“Als Sales Director bij Nintendo Benelux ben ik verantwoordelijk voor de optimale verkoop en presentatie van het merk Nintendo in de Benelux. Dit betreft zowel de Hardware (Nintendo Switch consoles) als de Software (video Games van bekende franchises als Super Mario, the Legend of Zelda en Pokémon).

In 2018 ben ik gestart met de Executive Action Learning MBA bij Business School Nederland (BSN). Ik werkte inmiddels ruim 8 jaar bij Nintendo en zocht een nieuwe uitdaging in m’n werk en wilde daarbij vooral mijn kennis verbreden over het bedrijfsleven. Deze MBA-opleiding leert je onder andere om verder te kijken buiten je eigen terrein (in mijn geval Sales), zoals op gebied van Finance en Human Resource Management. Je leert bijvoorbeeld nadenken over wat de snelle digitale transities voor invloed hebben op jouw organisatie en wat je hieraan moet doen om hier succesvol op in te spelen. Maar ook je eigen functioneren als manager wordt onder de loep genomen en dit kan heel confronterend zijn. BSN hanteert de Action Learning methode waarbij je vooral veel vragen moeten stellen over bepaalde issues binnen je eigen organisatie, maar waarbij je ook je ervaringen en conclusies direct omzet in concrete stappen om te kijken wat het brengt. Vooral die praktische kant van de opleiding sprak me erg sterk aan.

In 2020 heb ik mijn studie met succes afgerond. Bij mijn MBA-afstudeerproject (dissertation) heb ik onderzoek gedaan naar een verbetering van onze Trade Marketing activiteiten als gevolg van de snel veranderende digitale mogelijkheden binnen Retail. Het onderzoek heeft geresulteerd in een nieuw werkproces en een nieuw gecreëerde functie binnen onze salesorganisatie. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van dit onderzoek! Dit is niet alleen een concrete opbrengst voor mijzelf, maar ook voor mijn salesteam en indirect voor onze hele organisatie. Daarnaast is de Executive Action Learning MBA een verrijking voor je kennis en ervaring en geeft het uiteindelijk een enorme boost aan zelfvertrouwen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, mijn ervaringen, hoogte- en dieptepunten met jullie te delen en al jullie vragen te beantwoorden. Graag tot 23 juni!”

Bekijk het LinkedIn-profiel van Mark Hurenkamp MBA

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This