Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Ook deelt een oud-student zijn of haar MBA-ervaringen met jou.

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op dinsdag 1 februari 2022. Deze vindt online plaats.

Programma online:

19.00 uur: Ontvangst en start online bijeenkomst. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student Peter Vermeulen MBA.
20.30 uur: Afsluiting.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:


Ben je 1 februari verhinderd? Meld je dan aan voor één van onze andere bijeenkomsten:

  • Dinsdag 15 maart, fysiek in Buren
  • Dinsdag 5 april, online
  • Dinsdag 17 mei, fysiek in Buren
  • Donderdag 23 juni, online


Locatie fysieke bijeenkomsten:
Herenstraat 25
4116 BK  Buren

Peter Vermeulen MBAPeter Vermeulen MBA
Ondanks dat ik uit een ondernemersgeslacht stam en het ondernemerschap mij dus met de paplepel is ingegoten, was de Executive Action Learning MBA voor mij een life changing moment.

Op dat moment in mijn leven gebeurde er namelijk veel in een kort tijdsbestek, zowel privé als zakelijk. Tevens maakte ik tijdens mijn MBA-reis kennis met Remco Claassen, leiderschapstrainer, waarmee ik enkele jaren optrok. Dit samen was een begin van een nieuwe periode en strategie in mijn leven.

Ondanks dat dit zowel privé als zakelijk zou zorgen voor een rollercoaster, stond mijn vrouw altijd achter mij. Het is van cruciaal belang dat je partner voor 100% deze weg samen met je wil en gaat bewandelen.

De Executive Action Learning MBA van Business School Nederland was voor mij de perfecte match. Waarom? Omdat hetgeen dat ik in theorie leerde, direct in de praktijk kon toepassen of toepasbaar kon maken. Hierdoor kreeg mijn studiebelasting niet alleen een positieve boost, maar groeide ook mijn zelfvertrouwen. Ondanks de soms eigenzinnige tegenwerking van oudgedienden om me heen in verschillende werkomgevingen. Dit werd alleen maar gesterkt, omdat je met je subset, je studiegenoten, studiebegeleider, coach en diverse docenten datgene waar je tegenaan liep of wat weerstand opriep kon bespreken, analyseren en ontleden. Om dan vervolgens je gekozen route te blijven volgen of deze aan te passen om desbetreffende projecten en acties tot een succes te brengen.

Uiteraard heeft elke studie ook onderdelen die je niet of minder in de praktijk kunt brengen. Maar de Executive Action Learning MBA heeft mij zeker geen windeieren gelegd. Na (zeer bewust) een kleine diversiteit aan banen / functies vervuld te hebben. En om mijn werkwijze, strategie en persoonlijk leiderschap te verfijnen door hetgeen dat ik leerde in de praktijk te brengen, heb ik de sprong gewaagd om samen met mijn vrouw, Esther, twee bedrijven over te nemen in Nederland en Duitsland. Hierin was geen ruimte meer voor het excuus dat ik geremd werd door anderen of andermans beleid moest volgen, waar ik niet voor 100% achterstond. Let wel: ook van werkgevers waarmee je het niet eens bent met zijn of haar werkwijze of beleid kun je juist veel leren. Hier zijn diverse methoden voor die ik – naast vele andere adviezen – dagelijks met veel plezier en enthousiasme mag overbrengen aan andere (vaak) jonge managers en ondernemers.

Nadat we onze eigen bedrijven met mijn opgedane kennis hadden laten groeien en gezond hadden gemaakt, en innovaties introduceerden, stonden we ineens op de kaart. We bleken interessant voor een Japanse Multinational die uiteindelijke 100% van de aandelen heeft overgenomen.

Dus het moge duidelijk zijn dat ik meerdere redenen heb om met een glimlach terug te denken aan de mooie studietijd in Buren en hoop nog lang verbonden te blijven met BSN.

De Executive Action Learning MBA van BSN, dé opleiding voor verandering en succes in mijn leven!

Bekijk het LinkedIn-profiel van Peter Vermeulen MBA.

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This