Selecteer een pagina

MBA Informatiebijeenkomst

Maak informeel kennis met ons

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens onze informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens de (online) bijeenkomst deelt BSN Alumnus Vinod Ramnandanlal zijn MBA-ervaring met jou. Krijg antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past.

Eerstvolgende online bijeenkomst is op
– Dinsdag 18 mei ONLINE!

Online programma
19.00 uur. We inventariseren de vragen in de groep en geven vervolgens op interactieve wijze antwoord op deze vragen. Je kunt je vragen stellen aan zowel het BSN-team als de aanwezige oud-student.
20.30 uur. We sluiten af met een informele online borrel. Er is dan ook nog de mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen in online break-out rooms.

Deze (online) bijeenkomst is bedoeld voor mensen met interesse in de volgende MBA-opleidingen:

Data Informatiebijeenkomst 2021
Donderdag 17 juni
Dinsdag 6 juli
Donderdag 9 september
Dinsdag 5 oktober
Donderdag 4 november
Dinsdag 7 december

Locatie
Online

Vinod Ramnandanlal Vinod Ramnandanlal (1986) begon zijn MBA als young professional in 2010 en rondde zijn dissertation af in 2013, waarmee hij zijn MBA-opleiding behaalde bij Business School Nederland. Zijn dissertation had als titel: ‘Van een organisatie met professionals naar een professionele organisatie’. Hij deed onderzoek naar het ontwikkelen en borgen van kerncompetenties binnen een organisatie om continu klaar te zijn voor de toekomst.

Vinod begon zijn carrière als projectleider in de ingenieursbranche en ontwikkelde zichzelf al snel tot allround strategisch adviseur van de board. In zijn huidige functie als Commercieel Directeur bij NRG is hij verantwoordelijk voor wereldwijde verkoop van nucleaire medische isotopen en nucleair technologische services. Daarnaast is hij – als onderdeel van het directieteam – mede verantwoordelijk om complexe vraagstukken tot een goed eind te brengen. Van het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe strategische koers tot het splitsen en fuseren van bedrijfsonderdelen. Vanuit zijn brede bedrijfskundige kennis, visie, intrinsieke motivatie, gevoel voor humor en enthousiasme neemt hij mensen mee in de verandering en boekt hij met het team resultaat.

“De MBA van BSN heeft hierin het fundament voor mij gelegd, niet alleen qua inhoudelijke kennis maar ook het netwerk waar ik nog steeds gebruik van maak.”

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This