Selecteer een pagina

MBA Belevingssessies (proeflessen)

Action Learning | Strategie en Marketing

Ben je geïnteresseerd in de MBA? Wil je echt beleven wat het betekent om een MBA bij Business School Nederland te doen? Ervaar het tijdens onze belevingssessies!

Belevingssessie Action Learning

Docent: Guus Goris MBA

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over wat Action Learning precies inhoudt. Een zoekactie via Google levert genoeg informatie op, maar wat betekent dit in de praktijk? Hoe past Business School Nederland dit toe in haar MBA-opleidingen?

Vaak wordt gedacht dat Action Learning over praktijkgericht leren gaat. Echter, Action Learning gaat verder dan dat. Action Learning is een proces waarbij een kleine groep deelnemers leert en werkt aan echte problemen, acties onderneemt en individuen, teams en organisaties ontwikkelt. Het helpt organisaties bij het ontwikkelen van creatieve, flexibele en succesvolle strategieën om problemen aan te pakken en op te lossen. Tijdens deze interactieve belevingssessie word je in vogelvlucht meegenomen in dit proces. Je ervaart en beleeft de kracht van Action Learning en de impact hiervan op jouw manier van denken en handelen. En omdat we echte ‘problemen’ van de deelnemers gaan behandelen krijg je daarnaast direct een beeld wat de impact van deze leermethode op jouw organisatie zou kunnen zijn.

“Ik had van te voren niet verwacht dat ik van deze sessie al zoveel zou leren over Action Learning. Alleen deze sessie heeft mij al nieuwe inzichten gegeven!”

“Het was een inspirerende sessie. Heel fijn was de veilige sfeer die gecreëerd werd, waardoor je oprecht en met een open blik aan een probleem kunt werken.”

“Heel verfrissend om te leren om vragen te stellen, waar niet jouw eigen mening stiekem nog in doorsijpelt. Dat is lastiger dan het lijkt!”

 

Belevingssessie Strategie en Marketing

Docenten: drs. Paul Turken

Tijdens deze belevingssessie worden Strategie en Marketing (twee van de hoofdvakken uit onze MBA-opleidingen) volgens de Action Learning methode behandeld. Om de beleving zo realistisch mogelijk te maken kun je bij jouw aanmelding vragen indienen die te maken hebben met jouw eigen praktijksituatie. Tijdens de belevingssessie worden een paar van de ingediende vragen behandeld. Je krijgt meteen nieuwe inzichten, ervaart het niveau van onze MBA en beleeft onze manier van lesgeven. Met als belangrijkste resultaat: ervaren wat onze MBA voor jou, jouw carrière en jouw organisatie kan betekenen.

Is deze beleving iets voor jou?
De belevingssessies worden in aanvulling op onze reguliere online informatiebijeenkomsten gegeven. Tijdens de informatiebijeenkomsten kun je alle praktische vragen stellen over zaken als: toelaatbaarheid, studiebelasting, verschillende varianten van de MBA, inhoud van de vakken etc.

Guus Goris MBAGuus Goris MBA
Guus Goris heeft een achtergrond in de IT branche in allerlei commerciële en directiefuncties. Sinds 2002 verdiept Guus zich in coaching. Met name omdat Coaching de kunst van het stellen van die ene vraag is, die voor een veranderend inzicht zorgt. Guus is het bedrijf ‘Connected Action Learning’ gestart. ‘Connected Action Learning’ begeleidt teams binnen organisaties bij het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen voor actuele uitdagingen die in deze turbulente wereld spelen. Dit doen zij door het toepassen van de Action Learning methode.
Lees verder

BSN MBA-docent Edger GubbelsEdger Gubbels
Edger Gubbels is management consultant, coach, trainer/docent en manager. Hij ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van veranderingen. Thema’s als leiderschap, management development, cultuur- en structuurveranderingen, samenwerkings- en teamvraagstukken, staan daarbij vaak centraal. Het begeleiden van teams en conflicten hebben zijn bijzondere aandacht. Edger is sinds 2005 verbonden aan Business School Nederland. Eerst als external (externe beoordelaar dissertations), sinds 2007 als docent HRM, Managementvaardigheden en als internal (begeleider afstuderenden).
Lees verder

drs. Paul TurkenDrs. Paul Turken
Paul Turken werkte meer dan 20 jaar als marketing en managementconsultant, onder meer als lid van de Raad van Bestuur van FHV/BBDO in Nederland. Tegenwoordig is hij actief als senior consultant, commissaris en docent. Ook is hij betrokken als business analist bij het TV programma ‘De Rekenkamer’ en staat hij bekend om zijn scherpe analyses van maatschappij en bedrijfsleven. Vanaf de oprichting van Business School Nederland in 1988 is Paul als associate professor aan onze business school verbonden en doceert het vak Strategisch Marketing Management.
Lees verder

paul turken video

Paul Turken in een uitzending van ‘Altijd Jong’ (RTL4).

Data

Strategie en Marketing sessie met Paul Turken in Buren.
– 22 november 2022

Action Learning sessie met Guus Goris in Buren.
11 oktober 2022
– 15 december 2022

Aanvangstijd locatie Buren:
12.30 uur ontvangst met een broodje
13.00 uur aanvang Action Learning / Strategie en Marketing sessie
15.00 uur einde Action Learning / Strategie en Marketing sessie met aansluitend de mogelijkheid tot napraten

Investering
Wil je graag een opleiding bij ons volgen en wil je kijken of onze manier van lesgeven bij jou past? Dan mag je kosteloos deelnemen aan onze MBA Belevingssessies. Heb je twijfel? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn bereikbaar op: 0344 579 050 en studieadvies@bsn.eu

Locatie
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Executive MBA

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Wil jij een groots leider zijn?

Heb jij onze advertentie in de onderwijsbijlage van Het Financieele Dagblad al gezien?

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This