Selecteer een pagina

Themabijeenkomsten

Thema's in vogelvlucht

Met de themabijeenkomsten volgen we trends, soms hypes, en nieuwe ontwikkelingen die het MBA programma aanvullen en die ook prima als “permanente educatie”-onderdelen gevolgd kunnen worden. Voor studenten een aanvulling op het MBA curriculum, voor alumni een invulling voor “leven lang leren”, voor andere geïnteresseerden een mooie laagdrempelige kennismaking met Business School Nederland. We beogen de thema’s jaarlijks met veel nieuwe topics aan te vullen, en staan uiteraard open voor waardevolle tips.

ONLINE PROGRAMMA
Duurzaamheid met FSC Liesbeth Gort

Duurzaamheid met FSC

Liesbeth Gort

Al van jongs af aan leefde voor Liesbeth Gort de vraag hoe je de wereld zo kunt inrichten dat het goed is voor iedereen. Zowel economisch als qua milieu. Ze was al vroeg verbonden aan Terres des Hommes en Child at Venture. Nu is Liesbeth directeur bij FSC Nederland, een organisatie die erop gericht is onze bossen te behouden. Wat zijn goede duurzame ontwikkelingen en wat kunnen we nog meer doen?

26 mei 2021 van 16.00 tot 19.30 uur

Excellent-communiceren-Marieke-Smids-–-de-Jong

Excellent communiceren​

Marieke Smids – de Jong

Leiders moeten in deze tijd excellent kunnen communiceren. Wist je dat dit bij (bijna) iedereen te ontwikkelen is? Door te werken aan de inhoud van je boodschap. En door aandacht te geven aan de manier waarop je jouw boodschap brengt.

9 juni 2021 van 16.00 tot 19.30 uur

De Rembrandt Smids

Hoe bedenk je een idee?

Rembrandt Smids

Het bedenken van een idee is iets wat we allemaal kunnen. Het euforische gevoel van een briljante inval is heerlijk en geeft energie en inspiratie. Maar hoe bedenk je dan een idee?
Rembrandt Smids heeft deze vraag uitgediept en de antwoorden gevonden.

29 september 2021 van 16.00 tot 19.30 uur

Share This