Selecteer een pagina

Executive Leadership Coaching Programme

Met het state-of-the-art leadership DNA ontwikkel-assessment

Het Executive Leadership Coaching Programme is speciaal ontwikkeld om jou als leider te ondersteunen in de reis naar het maximaal leren benutten van je talenten en je gedurende jouw carrière uit te dagen om kritisch naar jezelf te blijven kijken. Met het state-of-the-art BrainCompass ontwikkel-assessment (inclusief unieke DNA-analyse) als start van het coaching programma, krijg je een diepgaand inzicht in jouw natuurlijke leiderschapstalenten en de ontwikkeling hiervan.

Om in deze dynamische wereld duurzaam succesvol te blijven is het cruciaal om inzicht te hebben in de werking van het brein. Delen van ons brein blijken immers onbewust meer te domineren dan we denken in dagelijkse keuzes die we persoonlijk en in het belang van de organisatie maken. Inzicht in de werking van jouw brein en ontwikkeling van je leiderschapsmindset helpt je om de visie en doelstellingen van jezelf en de organisatie door te vertalen naar jouw eigen rol als leider en die van je teamleden.

Leren vanuit een ander perspectief
Wil jij als leider leren navigeren op jezelf en samen met een executive coach direct werken aan je ontwikkeldoelstellingen? Het Executive Leadership Coaching Programme biedt je concrete handvatten om jezelf doelgericht te ontwikkelen. Je leert vanuit een ander perspectief – met een neurowetenschappelijk fundament en onder begeleiding van een executive coach – naar je professionele omgeving en carrière te kijken en daar op verder te bouwen.

Het Executive Leadership Coaching Programme bevat:
  • een state-of-the-art BrainCompass ontwikkel-assessment inclusief DNA-analyse;
  • 3 één-op-één executive coachingsessies met een leadership coach;
  • 1 follow-up feedback call.
BrainCompass Executive Leadership Coaching ProgrammeNa het Executive Leadership Coaching Programme:
  • heb je een uniek biologisch zelfinzicht en heb je jou natuurlijke leiderschapstalenten en valkuilen om weten te zetten in concrete (ontwikkel)doelstellingen;
  • ben je in staat gesteld en uitgedaagd om kritisch naar jezelf en je leidinggevende rol te kijken;
  • heb je invulling gegeven aan concrete (persoonlijke) ontwikkeldoelstellingen voor jou professionele groei.


Prijs

EUR 1.475,- excl. BTW

Locatie
BrainCompass
Westersingel 94 II
3015 LC Rotterdam

Share This