Selecteer een pagina

Op dinsdag 8 januari 2019 vond onze nieuwjaarsreceptie plaats in Buren. De opkomst was fantastisch. Met maar liefst 85 aanwezigen hebben we het nieuwe jaar feestelijk ingeluid. Speciale gasten waren Norbert Greveling en Roland Bushoff die hun nieuwe boek ‘Strategisch Managen in Turbulente Tijden’ hebben onthuld. Annette Nijs, directievoorzitter Business School Nederland, gunde ons een blik op de toekomst.

nieuwjaarsreceptie collage 2019

Onze dean Marcel van der Ham opende de nieuwjaarsreceptie met een warm welkomstwoord aan alle aanwezigen en blikte terug op de meest memorabele momenten voor Business School Nederland (BSN) in 2018.

Wat heeft 2018 ons gebracht?
Het was voor BSN een jaar van economisch herstel (in Nederland) en van succesvolle activiteiten in het buitenland. Op Springest, een belangrijke vergelijkingssite voor opleidingen, stegen onze programma’s in waardering van ruim een 7 naar maar liefst een gemiddelde van 9,1. Ook maakten we de eerste afspraken met Roland en Norbert over het door hen te schrijven en publiceren boek ‘Strategisch Managen in Turbulente Tijden’, dat in december is gelanceerd (wat zijn we trots).
Als klap op de vuurpijl zijn in november onze Doctorate in Business Administration (DBA) programma’s volledig geaccrediteerd door de Amerikaanse ACBSP. Dit betekent dat een afgestudeerde aan onze DBA ook Doctor (dr.) voor zijn naam mag zetten. Met deze accreditatie hebben onze DBA’s dezelfde erkenning als Maastricht School of Management, Phoenix University, Webster en Walden, wat ons internationaal verder op de kaart zet.

Tot zover 2018, maar wat heeft 2019 voor ons in petto?
Het Global Leadership Team van onze Business School zal zich richten op het opzetten van een wereldwijd netwerk dat zich onder andere bezig houdt met ‘cross-border business’, het maken van meer ‘cross-culturele’ programma’s en het helpen van startende ondernemers bij het ontwikkelen van hun groeiende organisatie. Ook starten we met een aantal nieuwe programma’s: de Action Learning MBA Global Fashion Management, de Action Learning MBA in Watermanagement en Fit For the Future programma’s.

Met het noemen van de Fit For the Future programma’s legde Marcel de link naar het nieuwe boek van Norbert en Roland. Met een leuke online kennisquiz namen zij de gasten mee in modern strategisch management en hoe je in deze turbulente wereld een succesvol leider, professional, bestuurder of bedrijf wordt. (Jawel, je kon ook iets winnen, namelijk het boek!).

Tot slot – hoe kan het ook anders – een toost op het nieuwe jaar!

Proost!

Bekijk de foto-/videocompilatie

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This