Selecteer een pagina

Jaarlijks studeren wereldwijd meer dan 450 studenten af bij Business School Nederland, en dat mag gevierd worden! Dit doen we tijdens onze jaarlijkse Graduation Ceremony in het historische Kurhaus.

BSN Graduation Day

In september komen MBA- en DBA-afgestudeerden uit alle windstreken samen in het Kurhaus om het felbegeerde MBA– of DBA-diploma in ontvangst te nemen; een spectaculair internationaal gebeuren vol inspirerende toespraken, onvergetelijke fotomomenten, en uiteraard oer-Hollandse bitterballen, met als feestelijke afsluiter een fenomenaal diner dansant in de historische Kurhauszaal.

Tijdens de ceremonie speciale aandacht voor de student met het hoogste gemiddelde cijfer dat is behaald voor alle opdrachten. Ook alumni die een bewezen staat van dienst in het praktiseren van Action Learning en lifelong learning hebben verworven, worden extra in het zonnetje gezet. Zij ontvangen het zogenaamde Q-plus of Q-gold certificaat.

In de aanloop naar onze Graduation vragen we een aantal afgestudeerden naar hun hoogtepunten tijdens hun MBA studie bij Business School Nederland, maar ook naar wat ze verwachten van deze feestelijke dag, de kers op de taart.

Walter van der Vlist MBA: “Zoveel leuke en inspirerende mensen bijeen met een gedeelde prestatie en blijdschap, dat is garantie voor een onvergetelijke dag. Ik zie er naar uit!”
Lees meer

Sander Terpstra MBA: “Vriendschappen ontstaan op die onzichtbare momenten, en vriendschappen zijn ontstaan”
Lees meer

Maureen de Hond MBA: Trouwen, kinderen krijgen, verhuizen, van baan wisselen en Cum Laude afstuderen. Maureen deed het!
Lees meer

Esther Hehne MBA: “De afsluiting met mijn Viva Voce (Cum Laude) maakte mijn MBA reis helemaal af”
Lees meer

Hans Onnink MBA: “Blijf ook tijdens de MBA-studie genieten van de dingen van het leven”
Lees meer

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This