Selecteer een pagina

‘Na enkele jaren ervaring in verschillende managementfuncties kom je tot ontdekking dat je meer handvaten moet hebben om medewerkers en een organisatie beter, effectiever en efficient te kunnen managen.’

BSN MBA student Han AtilganEven voorstellen: Han Atilgan (51), gehuwd met een dame die een drukke baan heeft bij justitie. Samen hebben ze een prachtige dochter van 2 1/2 jaar oud en inmiddels is zijn vrouw vier maanden zwanger van de tweede. Sinds september 2015 is Han bezig met de Fast Track MBA bij BSN. Eind 2016 hoopt hij af te studeren.

In de afgelopen jaren deed Han ruime ervaring op in zowel technisch-, commercieel- alswel in algemeen management en in eindverantwoordelijke functies binnen en buiten Nederland. “De organisaties waarin ik werkzaam was, kenmerkten zich door beweging, verandering en vernieuwing. Daaraan heb ik niet alleen meegewerkt, maar er vanuit een commerciële en ondernemende instelling ook richting en sturing aan kunnen geven, doelgericht en met een stimulerende aanpak naar collega’s en medewerkers toe.”

Han: “Op dit moment ben ik voor twee dagen werkzaam als Managing Consultant bij Famat Consultancy en daarnaast voor drie dagen bij Erasmus MC te Rotterdam als Business Improvement Manager. Daarvoor werkte ik als business development manager en later als directeur EMEA bij Honeywell. Voordien was ik werkzaam als Managing director bij MultiAir BV, deze functie heb ik ruim tien jaar vervuld en daarvoor vijf jaar als adjunct directeur bij BTI Group te Heerhugowaard.”

1. Wat was voor jou de belangrijkste drijfveer om een MBA te doen?
“Na enkele jaren ervaring in verschillende managementfuncties kom je tot ontdekking dat je meer handvatten moet hebben om medewerkers en een organisatie beter, effectiever en efficiënt te kunnen managen. Deze MBA is de toegevoegde waarde om dit haalbaar te maken en mijn marktwaarde te vergroten.”

2. Wat was specifiek de reden om voor de Action Learning MBA te kiezen?
“Na de Post-HBO (Inholland) was er een uitstekende gelegenheid om door te stappen naar het MBA-traject van Business School Nederland, deze organisatie had een prima prijs- en kwaliteitverhouding ten opzichte van andere aanbieders, daarnaast biedt BSN een unieke methode aan die erg goed aansluit met de praktijk.”

3. Wat vind je de absolute meerwaarde van Action Learning?
“De manier en methode hoe je de theorie in praktijk kan omzetten en de resultaten die hier uit voortvloeien is gewoon geweldig te noemen.”

4. Aan welk aspect van Action Learning heb je het meest gehad?
“Van de Action Learning-methode heb ik het meest geleerd hoe je verbinding kan maken met een geselecteerde groep medewerkers, om vervolgens zakelijke prestaties te verbeteren en/of op te lossen. Daarnaast is het leerproces dat hieruit ontstaat uniek.”

5. Hoe ben je door de MBA veranderd op de werkvloer?
“Uiteraard groei je enorm door deze opleiding, want de informatie die je meekrijgt van verschillende professionele docenten uit het bedrijfsleven is enorm. Ik heb zelf meer inzicht gekregen in verschillende managementvaardigheden en ben kritisch gaan kijken naar werkprocessen.”

6. Kun je een concreet voorbeeld geven van iets dat je anders bent gaan doen of zien?
“De inzichten in verschillende managementvaardigheden die ik tijdens mijn MBA heb opgedaan kan ik direct toepassen in praktijk. Hierdoor kon ik bij verschillende projecten een efficiënt, effectief en objectief onderzoek toepassen waar significante verbeteringen zijn uitgekomen.”

7. Wat was voor jou tot nu toe de absolute eye-opener of belangrijkste les?
“Ondanks dat ik ‘pas’ een kleine zes maanden bezig ben met de MBA heb ik al meer inzicht gekregen om beter te kunnen handelen in praktijk, daarbij merk een groei in alles en dus ook in houding.”

8. Waarom zou je andere mensen aanraden een MBA te doen?
“Ik zou zeer zeker andere mensen aanraden om via BSN de MBA te doen, want deze organisatie weet het op een zeer professionele manier aan te pakken. Er zijn nu al een paar artsen op mijn werk die interesse hebben in deze MBA.”

9. Je overweegt om hierna een DBA te doen…?
“Ik heb inderdaad het een en ander met mijn werkgever besproken en we zijn tot conclusie gekomen om na mijn MBA hier een vervolg aan te geven met een DBA, die zowel de werkgever als mijzelf een toegevoegde waarde kan bieden.”

10. ‘De Action Learning MBA heeft mij …. ‘
“… doen groeien als persoon.”

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This