Selecteer een pagina

Wil jij een groots leider zijn?

DIE SUCCES EN VERANTWOORDELIJKHEID MOEITELOOS COMBINEERT?

Volg dan één van onze Nederlandstalige Action Learning MBA-opleidingen op basis van de 4 BSN eigenschappen van een groots leider:

DIE SUCCES EN VERANTWOORDELIJK-
HEID
MOEITELOOS COMBINEERT?

Volg dan één van onze Nederlandstalige Action Learning MBA-opleidingen op basis van de 4 BSN eigenschappen van een groots leider:

N

Is verantwoordelijk

N

Geeft organisaties vermogen tot verandering

N

Komt tot weloverwogen actie

N

Is resultaatgedreven met focus op impact

Meer informatie of zelf de impact van Action Learning ervaren?

Informatiebijeenkomsten

Ben je op zoek naar een geschikte MBA? Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie! Tijdens een informatiebijeenkomst krijg je antwoord op jouw vragen over inhoud, toelating, vrijstelling en welk programma het beste bij jou past. Tijdens de bijeenkomst deelt een BSN Alumnus zijn/haar MBA-ervaring met jou.

4 NOVEMBER 2021 | LOCATIE BUREN
7 DECEMBER 2021 | ONLINE

MBA Belevingssessies

Wat is voor jou de reden om een MBA te starten? En welke manier van leren past bij jou? Ervaar het tijdens een gratis MBA Belevingssessie bij ons in Buren. Samen met andere deelnemers ga je interactief aan de slag met vraagstukken uit jouw eigen praktijk en verlaat je de sessie met nieuwe inzichten. Je ervaart direct de manier van lesgeven, het netwerk en de impact van Action Learning.
DATUM: NTB | STRATEGIE EN MARKETING
14 DECEMBER 2021 | ACTION LEARNING
MBA en Executive MBA-opleidingen

MBA Opleidingen

Onderscheidend door de combinatie van praktijkgerichtheid en maatwerk coaching. Samen met professionals uit verschillende branches, ontwikkel jij jouw persoonlijke managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten.

Lees meer

BSN Programma Sustainable Leadership

Programma Sustainable Leadership

Hoe maak jij de transitie naar een duurzame organisatie en zorg je voor een positieve impact op de wereld? Je gaat ermee aan de slag in het Programma Sustainable Leadership. Je kunt dit modulaire programma ook als major (specialisme) volgen.

Lees meer

BSN korte opleidingen

Korte opleidingen

Volg het Programma Leiderschap met Impact waarmee je in 10 dagen een betere strategische gesprekspartner wordt, of de Leergang Management en Leiderschap, de eerste fase van onze MBA-opleidingen die je ook als losse managementopleiding kunt volgen.

Lees meer

BSN Masterclasses

Masterclasses

Onze masterclasses gaan in op actuele thema’s en zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.

Lees meer

BSN Incompany Leertrajecten

Incompany leertrajecten

Naast onze reguliere opleidingen bieden we incompany leertrajecten aan die naadloos aansluiten bij de leerbehoeften van jouw organisatie. Deze ontwikkelen we met grote mate van flexibiliteit en variëren van sessies van één dagdeel tot volledige MBA’s.

Lees meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Al ruim 30 jaar adviseren wij beginnende tot zeer doorgewinterde managers en professionals bij het maken van de juiste keuze voor een MBA-opleiding.

N

Wat zijn de verschillen tussen de MBA-opleidingen?

N

Wat zijn jouw persoonlijke doelen?

N

Welke MBA past het beste bij jouw ambities?

N

Kom je in aanmerking voor vrijstellingen?

Vul het formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek met ons te plannen. Dit kan live op onze locatie in Buren, telefonisch of via Zoom.

ADVIESGESPREK PLANNEN?

ADVIESGESPREK PLANNEN?

Hoe kunnen wij je helpen?

Al ruim 30 jaar adviseren wij beginnende tot zeer doorgewinterde managers en professionals bij het maken van de juiste keuze voor een MBA-opleiding.

N

Wat zijn de verschillen tussen de MBA-opleidingen?

N

Wat zijn jouw persoonlijke doelen?

N

Welke MBA past het beste bij jouw ambities?

N

Kom je in aanmerking voor vrijstellingen?

Vul het formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek met ons te plannen. Dit kan live op onze locatie in Buren, telefonisch of via Zoom.

Annette Nijs
President Business School Nederland

“BSN houdt van de combinatie Responsible Leadership en succes.”

Dr. Isolde Kolkhuis-Tanke
HRM docent Business School Nederland

“Door actief de verschillende perspectieven van allerlei mensen in de organisatie te betrekken, kom je écht tot vernieuwende oplossingen voor complexe vraagstukken.”

Olaf Hildersom MBA Manager Operations & Digital PON Equipment

“Door nieuwsgierig te zijn heb ik geleerd eerst te onderzoeken en dan pas oplossingen aan te dragen”

Kim Moerman MBA Leidinggevende Koninklijke Marechaussee 

“Door de directe koppeling aan de praktijk, resulteert de MBA niet alleen in winst voor mezelf, maar ook voor mijn organisatie.”

Brochure in je mailbox?

Hebben we je met onze informatie over onze Action Learning MBA-opleidingen geïnspireerd? Wil je meer weten? Download dan onze brochure(s).
Executive Action Learning MBAAction Learning MBA

Ervaringen

“Business School Nederland is een kleinschalige business school met een warme en persoonlijke benadering. Goede begeleiding, goede en ervaren docenten en continu leren van en met de subsetgenoten uit alle bedrijfstakken. Hun MBA doet dan ook wat het belooft; vanaf het eerste moment biedt het handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk, en die tot betere resultaten leiden. De Action Learning benadering biedt de mogelijkheid om op kritische wijze praktische ideeën en oplossingen vanuit hele andere invalshoeken te krijgen. Een aanrader voor iedereen die een MBA wil volgen en daarbij tegelijkertijd met de pootjes in de klei wil blijven staan.”

Jos Weinans MBA – BSN Alumnus Action Learning MBA

“De gehele MBA-opleiding is voor mij van grote waarde geweest, zeker gezien de directe relatie met de dagelijkse praktijk. Tijdens de dissertation fase heb ik de internal  Corné van Hest toegewezen gekregen. Een goede match, aangezien de begeleiding van Corné zich kenmerkt door flexibiliteit, duidelijkheid in verwachtingen, en de vaardigheid geen oplossingen aan te dragen maar samen te zoeken naar de eigenlijke vraag en het pad te wijzen om tot het beantwoorden te komen. Hierdoor wordt maximaal gestuurd op het leren en ervaring opdoen. Voor mij was de keuze om de MBA bij Business School Nederland te doen een bewuste keuze, waarvan ik geen moment spijt heb gehad.”

Rob de Breij MBA – BSN Alumnus Action Learning MBA

“De MBA van Business School Nederland heeft een kleinschalig karakter, waardoor snel veel geleerd kan worden van alle vakgebieden. Er is persoonlijke aandacht voor de student en docenten zijn altijd bereid te helpen. De Action Learning methode en begeleiding van Business School Nederland zijn erg goed voor het ontwikkelen van persoonlijke- en leiderschapsvaardigheden.”

Ron Rijkers MBA – BSN Alumnus Action Learning MBA

Veelgestelde vragen (FAQ)

Zijn de MBA-opleidingen geaccrediteerd?

De MBA-opleidingen van Business School Nederland zijn nationaal en internationaal geaccrediteerd en erkend. De internationale accreditaties zijn belangrijk bij een werkkring in het buitenland. De MBA-opleidingen van Business School Nederland verschillen veel van andere MBA’s. Universitaire MBA’s richten zich op het ontwikkelen van theorie, de MBA’s van Business School Nederland op het slim toepassen van bestaande theorieën in de eigen organisatie. In de MBA-opleidingen richten we ons op handelingsvraagstukken (bijvoorbeeld: Hoe lossen we het overschot aan voorraden op?), en niet primair op kennisvragen (zoals: Wat weten Nederlandse managers van strategisch management?). Bekijk de verschillende soorten masteropleidingen die in Nederland worden aangeboden op onze pagina ‘Welke MBA past bij mij?’.

Wat is de waarde van de MBA-opleidingen?
Onze MBA-opleidingen zijn Professional Masters. Een Professional Master richt zich vooral op toegepast onderzoek. De MBA van Business School Nederland levert dus direct rendement op voor de student én zijn organisatie, omdat je theoretische kennis direct toepast op jouw eigen praktijk.
Wat is het verschil tussen de Action Learning MBA en Executive MBA?
De Executive Action Learning MBA (croho-register 70054) is geschikt voor executives, senior managers en succesvolle ondernemers die minimaal drie jaar managementervaring hebben. Zij zijn veelal op strategisch niveau in de organisatie actief. Gedurende de MBA zijn er gemiddeld drie aaneengesloten studiebijeenkomsten per maand. Deze vinden vaak plaats op woensdag t/m vrijdag. Bij de Action Learning MBA (croho-register 70053) sluiten zich voornamelijk jonge, talentvolle ambitieuze managers, professionals en projectmanagers aan. Zij hebben minimaal twee jaar relevante hbo-werkervaring. Gedurende de MBA zijn er gemiddeld twee aaneengesloten studiebijeenkomsten per maand. Deze vinden vaak plaats op vrijdag en zaterdag.
Wat zijn de toelatingseisen bij de MBA-opleidingen?
Je wordt toegelaten tot de Executive Action Learning MBA als je een hbo of master als vooropleiding hebt en minimaal drie jaar managementervaring of ter compensatie minimaal 7 jaar aantoonbare relevante werkervaring op minimaal hbo-niveau. Tot de Action Learning MBA word je toegelaten als je een hbo of master als vooropleiding hebt en minimaal twee jaar relevante hbo-werkervaring of ter compensatie minimaal 7 jaar aantoonbare relevante werkervaring op minimaal hbo-niveau.
Zijn er vrijstellingen mogelijk bij de MBA-opleidingen?
Vrijstellingen in de MBA-opleidingen zijn mogelijk als je elders een postinitiële master hebt afgerond. Dit is een master waarbij een student doorgaans een afgeronde opleiding in het hoger onderwijs (hbo of wo) heeft en werkervaring een toelatingseis is. Of een Post HBO Bedrijfskunde hebt gevolgd bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de Hogeschool van Utrecht of Hogeschool InHolland. Mocht je deze bij een andere instelling hebben gedaan, dan kan er aan de hand van dit opleidingscurriculum worden gekeken of vrijstelling toch mogelijk is.
Zijn de MBA-opleidingen Nederlandstalig?
Business School Nederland biedt MBA-opleidingen in zowel het Engels als het Nederlands aan. Onze Executive Action Learning MBA en Action Learning MBA zijn volledig Nederlandstalig. De International Action Learning MBA en de Online Action Learning MBA worden in het Engels gegeven.

Action Learning

Leer en werk aan echte en actuele vraagstukken

Hoge ROI

Voor organisaties en individuen

Sterk netwerk

Groot en dynamisch wereldwijd netwerk

Erkende kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige MBA- en managementopleidingen

Succesverhalen

Duizenden Action Learning Projecten wereldwijd geïmplementeerd  
Share This