Selecteer een pagina

Franse expert Marcel Saucet verzorgt in maart ’17 workshop bij Business School Nederland

Marcel Saucet en Marcel van der HamMisschien gaat niet bij iedereen een bel rinkelen als we de naam Marcel Saucet noemen, maar wij waren enorm verheugd toen deze Franse professor annex auteur vorige week aan tafel zat bij ‘onze’ dean Marcel van der Ham in Buren. Saucet is naast een van de meest gerenommeerde professoren op het gebied van e-marketing, tevens auteur van het boek ‘Street Marketing, The Future of Guerilla Marketing And Buzz’ dat vorig jaar in de VS werd verkozen tot beste boek in de categorie ‘Marketing and Advertising’.

 

Het woord ‘guerilla’ roept niet bij iedereen positieve geluiden op, maar guerilla marketing is de way to go, aldus Saucet. Street marketing, noemt hij het liever. En hoe je die buzz het best kunt benaderen en teweegbrengen – idealiter voor slechts 1 euro, dat gaat hij twee dagen lang uitleggen tijdens de workshop die hij in Buren gaat geven. De nieuwste marketingtechnieken en -innovaties komen voorbij, zoals hij dagelijks ook uitlegt aan prestigieuze universiteiten in Amerika en overal ter wereld – en in maart dus ook bij BSN!

Meer informatie over Marcel Saucet lees je op zijn linkedin profiel 

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This